57

ПроСоТо

преди 3 години

До *** Комунделски ...НАИСТИНА ми е жал за теб и за тебеподобните!..Бълнувате ли,в някакъв сън ли се подмятате,но дрънканици като тая,която си надрънкал,са просто..трагични!..Каква Русия ви е подгонила ?!?!..Ние сме ЧАСТ ОТ ЕС !..Българските социалисти са ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ!!!..Когато бяхме част от Варшавския Договор и СИВ,Русия ДАВАШЕ ,и то изобилно!..Е,СЕГА заради "европейските ни ценности" обявихме Русия за наш "ВРАГ 1"!Та какво искаш да ти дава?!

56

Бай Шиле

преди 3 години

Момче,работил ли си някога нещо освен "лаладжия"?

55

teo

преди 3 години

Българи, ако допуснем комунистите от БСП-БКП на власт, означава да вкараме България в поредната НАЦИОНАЛНА КАТАСТРАФА !!! БЪЛГАРИ ????

54

Зрител

преди 3 години

Зарков, Зарков, като жалко,треперещо от студ кученце си покрай Борисов.Как някой ще гласува за теб , като нито си работил нещо , нито си създал нещо, нито можеш да мислиш сам ! Всичките дрОгаре сте за сметището, срутището, свлачището или каквото и да е там заминаващо си !

53

нострадамус

преди 3 години

Не трябва да се допуска навласт бкп,или бсп.

52

Трол Комунделски ...

преди 3 години

До ПроСоТоМладите и умните не подсмърчат по руската носталгия! Те знаят, че Русия е една мафиотска страна, управлявана от олигарси, които съсипват овчия си народ! БСП имаха симпатизанти, когато не бяхме в Европейския съюз и плашеха простолюдието, че като влезем в Европа и тук ще настане апокалипсис! Сега, след като от Европа валят Еврофондове и далаверата е на макс, а от Русия не идва абсолютно нищо освен страх - вече БСП е някакво посмешище, гледащо към Европарата. Капиталисти, обслужващи олигархията, с измиращ електорат! Няма бъдеще за такава партия...

51

12345

преди 3 години

До ПроСоТоНяма мърдане ГЕРБ ще са първи поне още 20 години. Ни Слави ни Корни, ни ония чончон Радев ще могат да ги бутнат.

50

Анонимен

преди 3 години

Прическата му е последен вик на модата. Аааааааааууу! :D

49

мъдростта на народа

преди 3 години

И аз вярвам в мъдростта на народа. Четвъртото правителство на ГЕРБ.След толкова години чакане за кокала, бандитите ще се разотидат и от БСП няма да остане нищо.

48

Анонимен

преди 3 години

БКПто е политическа сила вече цели 76 години! Кавгите за кокала са си между тях а народа осмуква ли осмуква!

47

Анонимен

преди 3 години

Ей на това се казва комунист! И на външен вид си личи от далеко.

46

Зоро

преди 3 години

Тоя вибратор го чака съдбата на простата му майка!!!

45

Анонимен

преди 3 години

тоя кютук от каква партия???От най-престъпната и тази която е част о прогнилата политическа система.БСП трябва да отиде на *** на историята

44

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда някой да "разрушава" БСП.И тя като СССР през 90та сама си се продъни и без помощта на Нинова.

43

Ники

преди 3 години

Тоя политически *** от къде изпълзя?

42

Анонимен

преди 3 години

Конспирация: знаех си, че Нинова е изпратена от СДС, да разруши БСП.

41

Анонимен

преди 3 години

Ако герб не купува гласове, ще бъдете първи.

40

Левтер

преди 3 години

Същата клоака сте като герб, неможе да спечелите!

39

Ю бре, нумеролог

преди 3 години

4ти номер, 04.04 деня за избор, 44год... 4ти километър... Все по четворки ни върви... 4то място поне да се запишете за протокола.

38

БСП за смях

преди 3 години

Попитах дядо:-Бил ли си комунист?-Бил съм - ми отговори той .-Е не те ли е срам ?-Не ме е срам и ако го видя пак ще го бия.