41

Анонимен

преди 3 години

И този е спал на мокри вестници

40

баба мара

преди 3 години

сдс изтече в канала сега сте една патерица на които ви вземе

39

komitata

преди 3 години

СДС толкова с е обезличи ,като партия че е страх да се яви самостоятелно на избори щото като си преброи елктората ще е трагично- присламчването към Герб е да им дадат някое място в листите да я видят че има такова чудо.

38

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Мобилизация на доказано комунистическите партии - ГЕРБ и СДС. И на двете партии членовете са отявлени крадци и измамници.

37

Анонимен

преди 3 години

Най-сетне старите седесари имат за кого да гласуват СДС и ГЕРБ е най-доброто за нормалните хора Всички други партии са превзети от комунистите и дърпат страната към Азия

36

Анонимен

преди 3 години

Всички са храненици на Партията.Но докато едните не са си отмествали погледа от Изток,другите гледат към Запада.И ето ти двуполюсен модел на политически електорат.Същото ще е и ако теченията се разделят на мъже и жени.

35

Анонимен

преди 3 години

Четете коментарите на *** и стягайте багажа за терминала. Тая държава е пред закриване с 80тте %та на Иво Христов за избиратели. Абсолютна посредственост накъдето и да погледнеш коментарите в онлайн медиите - от фейсбук до днес.бг.

34

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Казах им на тия дето не си пият лекарствата ***, всякакви хапчета с изветрели тикви седесари и гербаджий ,че никакви депутати няма да вземат и роднините им няма да гласуват за тях затвора ги чака разберете нещастници и роднините ви не ви искат и няма да гласуват за вас

33

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До 24 психопата хапчетата ги взимаш само т,и гербаджия или седасар психопат връщай се в лудницата и без това си някъв 70 80 годишен пенсионер с изветряла тиква и в друг коментар ти го казах влизате в затвора и там в затвора ще усетите, какво са ви приготвили крадци мръсни

32

Казуар

преди 3 години

До Избирател 40 Борисов е десен колкото магарето е кон. Забрави се снимката на която Борисов стои на почетна стража пред паметника на Тодор Живков в Правец заедно с Първанов и други ***.

31

До 40

преди 3 години

За какво говориш бе, ***?Че вашата любима мутра е най големия комунист.Обграден с комунисти и ченгета на ДС. Всички комунистически и ченгеджийски и генералски кръгове го подкрепят.За каква борба с комунистите ни говориш?

30

До 41

преди 3 години

Ти, наистина ли си вярваш?От кое се е отърсило СДС?Вие гербаджиите верно сте тотални изплискали легена.Да си мислиш, че си антикомунист...и сляпо да подкрепяш един истински комунист и мутра...това е болестно състояние.

29

До 38

преди 3 години

Ахам..значи мутрата е много хубав, защото никога не е криел, че е комунист?Хайде бе!Нали се прави на големия антикомунист.Дядо му бил убит...но баща му от ДС.Да не говорим, че никога не говори за това си минало.Само прах в очите на заблудените...които само като чуят едно Долу БСП и вече...спират да мислят.

28

Електра

преди 3 години

Време е вече, СДС след като се отръска от ДС доносниците, да бие червените Импексови БСПдирасти, както преди...

27

Избирател

преди 3 години

Депутатите на ГЕРБ-СДС ще са 102 в следващия парламент ! НФСБ + Воля + Земеделски съюз ще имат 35 депутата ! Така че , Чалгаря и *** нека се прегърнат и да съставят "стройна" опозиция ! А , с тях ще си хортуват и *** . Изобюо , няма нужда изобщо да влизат в заседанията на парламента ! От комунисти и червеноподобни БЪлгария само губи !!!

26

Анонимен

преди 3 години

Продажници.Продадохте се на един комунист.А, уж, бяхте против комунистите.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Няма вече мандри за "спасяване"!

24

Анонимен

преди 3 години

Връщаме се в изходна позиция от ноеври-декември месец,питам защо всички който стриктно спазваме мерките през тези месеци ,трябва на ново да влизаме в логдаун----Защо не сие беж П. мамина?И освен това наново се пише слято

23

Анонимен

преди 3 години

БСП Ще спаси България помнете хора

22

Анонимен

преди 3 години

Бе тоя чува ли се изобщо какво говори!?