25

Не харесвам

преди 3 години

Румен Петков, но той се проявява като най-точната опозиция. Няма негова изява да не е придружена с точна и убийствени данни. Той се отдалечава все повече от първанката

24

Анонимен

преди 3 години

Какво си играем на предизборна статистика,на предизборна борба,на избори,изборни губещи и изборни победители?ТЕ вече се знаят,Те вече са определени!Просто съжалете българите и България,не трошете маса народна пара,заверявайте изборните протоколи с подходящите партии и необходимите гласове и ги въвеждайте в политическа власт без избори!Няма нужда,няма необходимост от този помпозен,политически цирк и цирковите му трупи.Бюлетини,гласоподаватели.......дрън-дрън!

23

Реалист

преди 3 години

До Garibaldi. Май не си наясно "Галъп" към коя партия клонят? За Кънчовците не си ли чувал? Те до преди месец даваха преднина на БСП, ама изборите наближават и решиха да са по-близо до истината, за да не им се смеят пак.

22

Анонимен

преди 3 години

Българина може да е всякакъв но има инстинкт за самосъхранение. Няма как Маямата , Чалгаря и Приватиззаторката да спечелят. Бойкикев и ген. Гном -също.

21

Анонимен

преди 3 години

До 18. Странно е ако си червен. Защото те са от вашите.

20

Михаил

преди 3 години

Ще гласувам за ГЕРБ когато Дянков и Фидосова се върнат в партията, т.е. на кукуво лято. Дянков дори избяга в САЩ от нашата "стабилност", като много ранобудни студенти. Фидосова се покри в Монтана. Та какво ви говори това, щом дори свестните личности в партията бягат в чужбина или по села и паланки?

19

Анонимен

преди 3 години

Фейсбука е пълен с реклами на алчните партии за власт )и се хвалят с своя номер ,тия ни правят на много наивни)

18

Анонимен

преди 3 години

Чуя ли "Галъп", не слушам нататък.

17

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Герберите управляват. Протестите продължават. Изборите наближават. Българите намаляват. Партиите никнат като гъби. Лидерите точат зъби. Искат да ни управляват. Пак ли ще забогатяват ? ! Със подхвърлени трохички ще ли оцелеят всички ? Управата пак добрува. Стадото мълчи , кротува. Социолозите-агенти ще надуват тез проценти. Вождът е непобедим , с подвизи недостижим ! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресир.

16

коко

преди 3 години

АБВ и ВМРО ще се доближат до Слави!

15

Анонимен

преди 3 години

Галъп = Калъп

14

Анонимен

преди 3 години

Анализаторите и социолозите не спорят дали ГЕРБ ще победят, а с колко ще победят.

13

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно ВМРО ще организират палене на български знамена в Македония или нещо подобно и ще влязат в парламента. Електоратът им яко кълве на тези интриги.

12

Garibaldi

преди 3 години

Тези така наречени проучвания имат една единствена цел. Да убедят наивните хорица, че ГРОБ наистина имат такава подкрепа и резултатът им не е плод на изборни манипулации.След като хората се навият, че тия прогнози са реални, ГЕРБ просто ще си припишат този резултат който хората вече са подготвени да очакват.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Питали са себе си, така най лесно се правят проучвания, разбира се никога не познават :))

10

да знаете

преди 3 години

герП е на кантар, с преобладаващо потъване.

9

АнонимеН

преди 3 години

НА СЛАВИ ДАВАТ МИНИМУМА КАТО БРОЙ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО!!!!

8

V

преди 3 години

Аве тия са евро.ге.йска агенция . Тия казваха че атака после патриотите няма да влязат а те все влизат . Пак те казаха че няма да има брегзит а имаше .Те казваха че Цачева ще бие и то със мнооого Радев а стана обратното. Пак ва лъжат за да не гласувате за българските партии а за Брюксел. Не им се вързвайте

7

АнонимеН

преди 3 години

ГАЛЪП СЕ ИЗДЪРЖА ИЗЦЯЛО ОТ ГЕРБ!!!АЛФА РИСЪРЧ ВЕРОЯТНО ПЪК СЕ ИЗДЪРЖА ОТ БСП!!!---------------КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА И РЕЗУЛТАТИТЕ!

6

Анонимен

преди 3 години

Нека да позная, на другарите пак проучванията са им криви хахахахахахахах