12

Нане

преди 3 години

Националните предатели от гроба не празнуват освобождението за втора поредна година...Пак ги изберете племе заспало...

11

АБЕ

преди 3 години

До въпросчеИМАШ НЯКАКЪВ НЕ ЛЕЧИМ ПРОБЛЕМ-НАРИЧА СЕ РУСОФОБИЯ....

10

Обективно

преди 3 години

Утре ще празнуваме 143-та годишнина от Освобождението на България от 500-годишно Османско иго.Потypнаци с *** души, които мразят българите и българските празници е имало и ще има, но никога няма да бъдат мнозинство, нито пък ще ни развалят хубавия празник!Да живее България!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Утре от рано ще се завият колони от родолюбиви българи към шипка ! които обичат държава си ,и никоя шайка няма да ги спре ,защото ще стане истинска революция !

8

Анонимен

преди 3 години

Само да попитамКато тоя празник е на русофилите и не е български, защо утре Ниагарския водопад ще бъде оцветен с бяло, зелено, червено? Може би Канада и САЩ са русофили и руски ***?Ами да попитаме официално Канадското правителство руски ку*рви ли са или не!

7

Герб Лалугер

преди 3 години

Чекмеджето е в паника.Най вероято Борисов ще е първият дебел политик с ефективна присъда

6

въпросче

преди 3 години

за какво ше тържествувате , за окупацията на русия над България ли ?

5

някой знае ли

преди 3 години

Коя мюсюлманска държава ще посети утре Началника?

4

оооо Шипка

преди 3 години

е що разваляте кефа на фигуранта ?! той толко дълго си подготвяше речта :)

3

SS

преди 3 години

Затова имаме два милиона емигранти,щото им писна от интригантиЩото им писна от шуробаджанащина,от типичната българска простащина ! И прав е дето казал е Славейков,Не народ а ***,туй ще ви река,и с туй ще свърша.Авторско. От 2010год.Не е изгубило актуалност.Нали?

2

Обективно

преди 3 години

Който обича България, ще отиде на празника и без тиквена индулгенция!Ако не можете да отидете утре поне РАЗВЕЙТЕ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ от вашия прозорец/балкон или още по-добре на някое обществено място с приятели!Бъдете горди с езика, името, знамето и Родината си, българи!

1

SS

преди 3 години

Как да не плача,как да не жаля,че в България съм се родилПри племе просто и крадливо,посредственно,долно,зависливо.Сред селяци-цървуляци,ужким учени простаци,див и варварси народ,дето знае само да краде,и да руши,синовете,умни да души!!!