11

Анонимен

преди 3 години

Само като му видиш кривата тиква и ти става ясно какъв е шебеккк.

10

Анонимен

преди 3 години

За родоначалника на арабите, исмаил е писано в библията, че той ще бъде като диво магаре. Но според мен по му приляга бясно куче....или нещо средно между двете.

9

Анонимен

преди 3 години

На фона на гробното мълчание от уса и ЕС, това е като вулкан.Предвид ситуацията и участниците в нея съм силно скептичен за успеха, но все-пак е нещо, пред нищото досега.Успех на репортерите!

8

Анонимен

преди 3 години

в Германия жалба за престъпления срещу човечеството..Точно в Германия, браво! Има хора, които са резистентни срещу опит и познания! След ВСВ повечето от нацистите станаха иснспектори по училищни дела и адвокати! Нека видим какво ще стане? На бас, че нищо! Ще размахат показалеца и ще кажат ей ти не така!

7

Анонимен

преди 3 години

За западните християнски държави е голям проблем, ако случайно арабеските започнат да се цивилизоват по някакъв начин. И най-мялките стъпки за внасяне на съвременна култура, наука и цивилизация (различни от оръжие), са болезнени. Принцът е реформатор. Даде много права на жените, промени много закоравели стари принципи. И това не се харесва на западняците и на Израел. Реално не е виновен принцът, а са виновни противниците му. Да, Кралство СА е пълна дупка, дивaци са, но принцът иска да ги очовечи

6

Сауд = терор

преди 3 години

Помните ли къде отиде първо Тръмп - Саудитска. Да продаде оръжие и вземе доларите, дадени за петрола обратно. Саудитска е в основата на Ал- кайда и ислямска държава. А тях даже да ги няма, скоро ще има нещо ново с тяхната идеология. Там се бесят хора по крановете, бият ги по улиците. Никой не шуква. ЕС, ООН, досега бяха безгласни. Дано поне Байдън промени отношението малко към тези варвари.

5

Анонимен

преди 3 години

Някакви нискочестотни неволи. Срещу тези само бомби помагат. Справка - Пустинна буря

4

Анонимен

преди 3 години

До Хахахахахахахаха Тц ! Ще си останеш с хванати палци .

3

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Не е истина колко ще се изкефя, ако наистина вземат да го опандизят тоя чаршафосан дoмyз :)

2

Алооо

преди 3 години

Кой поръча атентата срещу Хашоги??? Не е толкова важно,кой одобрил и съдействал. Напишете кои са поръчителите!!!! От тях да се търси отговорност.

1

Анонимен

преди 3 години

Какво означава "не се меси"?Ако има съмнения за незаконна дейност се подава сигнал в полицията или в прокуратурата, не се поръчва да нарежат на парчета жив човек!