64

Барселона

преди 3 години

Пендераски,какво се напъваш и ти си фигурант като нашият.А щом има оплакване редно е да се вземат мерки,

63

Тоя

преди 3 години

Само в едно е прав - че това е нещо необичайно за Радев ! Но, наближи му края на мандата на нашия, и рече да се размърда малко !

62

Анонимен

преди 3 години

Оцапали са гащите макетата... само ни дайте повод и за 3 дена няма да ви има... еб*ли сме ти че сте в Нато. Има на лице нарушаване на човешките права на български граждани

61

Анонимен

преди 3 години

българите в РСМ са наплашени, бити и малтретирани.Защо правителството не се застъпва за българите в РСМ???

60

Анонимен

преди 3 години

бандата управляващи сръбски фашисти в Скопие бият и притесняват нашите хора в РСМ.Трябва да се прави нещо.Каракачанов мълчи правителството и то мълчи.

59

Столтенберг

преди 3 години

Я трай бе путьоПЕНДАРОВСКИ, не си ти човека който ще кара влака на НАТО в Еуропската уния!!!Айде ЪРььь У ЛЕВО!Налегай си парцалките и си плакниМЪДУРИТЕ на Охридския гьол!!!

58

Анонимен

преди 3 години

СтевоПендарата мЪкедонска, гордоизтъпани се насред мегдано,и ду пето му пак нас рано,цъка-цъка луди коментари,много труд за малко пари.Нейде там в Скопский ДИСНИЛЕНД,антични историчари каканижат псалми жални,че албанец пак ги гази изодзади.Пискат, врякат, и реват,за Еуропска уния пищят.Гърците им смениха античното име и байряко,Българите ги отсвириха за интензитето и язъйко,сърбите нагло се подхихилкват от страни и им викат,че са будали!Сал албанци им се радват и точат дълги лиги..

57

Morski

преди 3 години

Я го виж колко си прилича с Путин... И онзи така рече за Навални... Немцов... Ясно е като бял ден, че коминтерновската срамотия трябва да се разформирова! И ако при това положение САЩ вземат тяхна страна, значи са без принципни, щото така ще защитават руско-сръбските интереси!

56

Анонимен

преди 3 години

...каза управителят на психиатрията....главният санитар и чистачите и те се обадиха,цялата управа на клиниката запяха в един хорт

55

Анонимен

преди 3 години

Разбира се ,че правата са нарушени!Първо не са записани в Конституцията като етнос,това са близо 10% направено изцяло умишлено,дори е грозно.Причината е да се чувстват потиснати,а сърби които са много малко те са вписани,албанци много по късно заселени те са с права.Ако впишат българите,те ще започнат да си търсят правата заложени в Конституцията.А така са само македонци или някакви други неизвестни.,малобройни и т.н. Лъжи!Заев като казва мултиетническа нека го докаже спрямо българите.

54

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че ще се меси, когато човешките права се нарушават в БЮРМ.

53

Анонимен

преди 3 години

Пуснахме ги в НАТО под американски жесток натиск.Вчера влязоха в НАТО и вече ни се качват на главите.Какво ли ще стане, ако влязат в ЕС?Ще настъпи ад за България.Никога, преди да признаят всички исторически истини и после 10 години да спазват точно историческата истина от документите.

52

Анонимен

преди 3 години

в повордарската държава има официално 100 000 българи с БГ паспорти.Ако на преброяването им излязат по малко значи фашистките управници там са подправили данните или бият и измъчват българите да не се заявяват като такива.

51

Анонимен

преди 3 години

трябва да поставим въпроса пред повордарието за връщането на Струмица и всичко около нея на България.Те са български.До като не го върнат въобще да не се отваря въпроса за Европейски съюз

50

вардир

преди 3 години

Педеровски неиска Фигурантски да му бърка във вътрешностите през северозадните части.

49

манолов

преди 3 години

Трагикомедия - северномакедонски и български К.О.М.У.Н.Я.Г.И се надлъгват "в името на народа", в същност ги тегли само "вимето на народа", захранвано от ЕС. Жалка история...

48

Анонимен

преди 3 години

Стефчо Стотинков да не се пени толкова.Да се цуне със сърби и албанци и да си гледа работата.

47

ПроСоТо

преди 3 години

така...Ся за последно от мен по темата:---Забелезахте ли,че госин Пендаревски НЕ определя реакцията като реакция НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,а като....ЕДВА ЛИ НЕ "СВОЕВОЛИЕ"...ЛИЧНО на президента Радев?..Ако все пак некои от вас са чудат,да знаят..или просто да проверят:-Как Тиквун КУПУВА и без това ПРОДАЖНИТЕ макета,които ...Просто си припомнете!..Оставете танковете и гаубиците в миналото,просто обърнете внимание на това,което СЕГА "подаряваме" на тия!..Колко ваксини отидоха "бадева" в Скоп

46

Анонимен

преди 3 години

Люпко Георгиевски е насилван а има и пребити българи.

45

Спирос Кентаврос

преди 3 години

Браво на СТЕВОС (Стефанос)....ГЪРЦИЯ ЩЕ ПРАТИ ТРИМА СЪВЕТНИЦИ НА НАШИЯ БРАТСКИ ПРЕЗИДЕНТ на Северна Гърция (Македониас).Да посъветват брата президент -- как да действа със българските натрапници и навлеци във нашата област .Румен Радефф няма оперативни правомощия за нищо--по сегашнтата билгарска констатуция -- приета на 12 юли 1991 година .