86

Анонимен

преди 3 години

стига с този мухобойко вирус

85

Бойка Ханъма

преди 3 години

Путинови лъжи за просперираща и благоденстваща еврогейска Бълxария!!

84

моч

преди 3 години

До Жизнь, не лайф!Сори , но малко не схванах идеята......Защо след като искаш "ЖИЗНЬ" не написа и дума за СССР и болшевиките и колко безметежен е техния живот , а вместо това напоително обясни как живеят на запад , с какво качество и с какъв стандарт ?! Заглавието и текста си противоречат ! Това е типичното лицемерие на червените вождове или шизофренията и мало уми ето на техния електорат.

83

кол ми център

преди 3 години

На запад един преподавател и една мед сестра печелят толкова, че да си плащат сметките добре и дори за почивки им остава. У нас колкото да имат да платят тока горе-долу. У нас повече се печели като телефонист в кол център, докато това на запад е сред нископлатените професии, но ни направиха кол центъра на Европа и САЩ.

82

За сметка

преди 3 години

на това сте "най-интелигентни"

81

Handel

преди 3 години

За сметка на това фюpерът ни е 1000 пъти по-богат от политиците в европейските страни.

80

Моето мнение:

преди 3 години

Древен враг се върна преди 30 години в нашите земи претендиращ, че е свой. Много по-жесток, много по-алчен, много по-садистичен и за разлика от своя предшественик Балдуин Фландърски посечен рано и бързо от Калояница Крал Български, него не успяхме навреме преди да разграби земите ни, да разврати жените ни, да ограби младежта ни, да съсипе това което строихме 1300 години и да убие дедите ни жестоко и тези които му се противопоставиха. Океан от кръв се изля тук и ти Симеоне 2 ще платиш с кръв ...

79

Анонимен

преди 3 години

До Жизнь, не лайф!Каква е тази пропаганда напоследък, да противопоставяте "бачкаторите" и "нормалните образовани хора"? Повечето образовани хора също вършат огромно количество хамалогия. Следователно, и те са "бачкатори". Аман от манипулатори на общественото мнение със съмнителни подбуди и привкус на нечистоплътност.

78

откри топлата вода

преди 3 години

Камелче , това хвалба ли е или оплакване и защо това е заглавие на статия ? Преписаните си констатации спокойно можеш да ги адресираш до тези от които зависи това и на които едва ли им пука за това - управниците ! А нас не ни занимавай с неща , които са ни до болка познати !

77

Феникс

преди 3 години

Когато живота е мъка 7 години по малко мъка е по добре .

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79"С най много лекари сме на глава от населението и с най много висшисти отнесено към страни от ЕС."Улучи точно в нулата. И по двата пункта сме най-назад в ЕС.

75

Петко

преди 3 години

При тоя живот може да е за добре!

74

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

кво да правиш...липсват ни първите седем години...

73

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Виждам сутрин много хора, пред аптеките на Марешки напр.След като отворят - ПАК пълно с нуждаещи се от лекарства, болни, инвалидизирани !БЪДЕЩЕТО СВЕТЛО ЛИ ЧАКАТ там ?!Мила Родино !Беше..............................................................................................................................

72

???

преди 3 години

То това при управлението на мутрите живот ли е?

71

Тялото

преди 3 години

При комунизма е била дори по-голяма разлика. Българина не обича дисциплината е превантивните мерки. Всичко тук се активизира като вече е късно. Ходи се на лекар като вече си крайно болен. Мен са ми се чудили защо ходя на профилактични прегледи и на 3 месеца си пускам пълни кръвни.А в някои страни не те вземат на работа без такива изследвания.Колко хора спортуват редовно? На дъното сме и по тази статистика. Но сме 1ви по алкохол и цигари. на 50г скандинавците изглеждат по-млади от наште на 30

70

Анонимен

преди 3 години

До Шефа на долапаЕРектората чака евра от ЕС но парите се прибират от ГЕРБ и пак нищо.

69

Шефа на долапа

преди 3 години

Електорат, кво искате бе!За 10 години само със 7 години ви скасих живота!Айде дръжте 20 лева и 2 кифтета и да гласувате пак за менВаш боко!

68

Анонимен

преди 3 години

До81. А знаешли как живеят бабите в Москва. Стига си ревал.

67

Анонимен

преди 3 години

До 80. С най много лекари сме на глава от населението и с най много висшисти отнесено към страни от ЕС.