8

Николов

преди 3 години

А бе това да не е концерт по желание, Бойко защо не ме питаш дали искам да си плащам данъците или не???? Вълчев, пускай всички на училище или в аудиториите, ситуацията не се подобрява, ама само за децата, като гледам за кръчмите и курортите си е екстра, няма корона вирус!

7

Анонимен

преди 3 години

Абе те искат и изпити по 20 леа, ама струват над 100.Направо въобще да не учат!

6

1

преди 3 години

е значи ще ходят на дискотека, но в университета ги е много страх, горките. хареса им да си лежат в къщи и да се правят че учат. синът ми е 12 клас и онзи ден влизам в стаята му сутринта а той си лежи, похапва си в кревата и участва в час по физическо. егати абсурда

5

Анонимен

преди 3 години

Това са тези студенти, които в нормални времена от преди 30 години, когато не всеки илитерат ставаше висшист, нямаше да са такива.Хората, които държат на образованието си, държат да учат и качествено. А не да получат накрая просто една хартия, която им признава "вишо".

4

Анонимен

преди 3 години

Университетите следва да отворят тогава, когато има достатъчно ваксини и всеки желаещ се е ваксинирал. От тук насетне всякакви приказки за отваряне не са на дневен ред.

3

Анонимен

преди 3 години

те и предишните нищо не става от тяхно поне тези си имат извинение с ковид кризата

2

Анонимен

преди 3 години

Като и предишните.Не виждам причини за голяма разлика!Нали бизнесът все се оплаква, че нямат никакви практически умения!А и една част и преди не посещаваха занятията, така или иначе.

1

гогич

преди 3 години

Може да са изградили навици за учене, ама нямат никакви практически знания и опит, щото нито на истински стаж могат да отидат, нито в унито практически могат да се обучават. А тези хора след 1-2 години трябва да почнат работа.....Направо не ми се мисли какви специалисти с нулев опит ще излязат.....