146

Анонимен

преди 3 години

Горкият Заев, яде бой от сръбските служби които организирана пуча в северомакедонския парламент 2017 и пак им се слага. Достоен за презрение, слуга.

145

Анонимен

преди 3 години

В НАТО сте, но все още не ви вярват. Върхът на Алианса не позволява представителите на РСМ, да достигат до секретна информация, поради доказани връзки на северомакедонския представител, с агенти на държави, които не са приятелски на НАТО.

144

Анонимен

преди 3 години

Тези няма да вллезнат скоро в ЕС - не им разрешават от Белград!

143

НАТО

преди 3 години

Като сте в НАТО, кои са представителите ви там? Или ги отзоваха, защото са агенти на УДБА?

142

Анонимен

преди 3 години

Мултиетническа общност - леле, леле , и ***, и албанците, и турците и македонците , и българите, и марсианците... И т.н. ...

141

Анонимен

преди 3 години

Що е па това - македонски тайни служби...

140

Голям екшън

преди 3 години

Зайо-байо скръцнал със зъби на кумчо-Вълчо !

139

Анонимен

преди 3 години

Ние сме ги признали първи и първи ще ги закрием като държава.. след присъединяването на македония към България , населението трябва 10г да е на лечение.

138

Анонимен

преди 3 години

да се върне Струмица и прилежащите и земи на България несправедливо отнета след Първата световна война

137

Анонимен

преди 3 години

Българите в РСМ са за плашвани с разправа от фашистите в Скопие

136

Вече

преди 3 години

Окончателно се убедих, че тия не са наред, и живеят в някакъв измислен от тях свят ! Събуждането, което все някога ще дойде, ще го усетят като много студен душ !

135

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха и Нато не може да ви спаси къде ще се криете и в Гърция Няма място там е Бяло море там всичко се вижда няма къде да бягат и накрая Трябва да се предадете и да се признайте защо не такава държава Македония няма и няма да съществува

134

Алекс

преди 3 години

*** сме в Северна Македония. Тук сме българи, а страната се казва България ...

133

Анонимен

преди 3 години

Ако човек трябва да си направи изводи за акъла на бугарите по коментарите по македонските теми, оценката ще е много ниска. Отстрани погледнато, братя коментиращи, акъла ви е като тригодишно дете и резултатите от подобно отношение ще са плачевни.

132

Анонимен

преди 3 години

Боко винаги е бил предан комунист и руско-югославски агент. Не случайно се лигавеше с Цеца навремето и им подари газопровод. Но най-интересно е да потърсите нещо за газопровода в сръбските медии - нито дума. Изтъкаха си платното и ритнаха кросното.

131

отговор на 143

преди 3 години

до ЗАКлан НАТОвецЕлементарно Уотсън!Чакаме учението на НАТО-МАТО-НАСРАТО да се осъществи на Охродското езеро и заедно с нашите побратими-воеводи от РСМ да разкажем играта на таварищ паПУТИН и компания...ПАНИМАЕШ???ФЕРЩЕЙН???

130

Заклет НАТОвец

преди 3 години

Май Македония е по-лоялен член на НАТО от Задунайская Губерния Болгария, Ай люли лай???!!! А???Прав ли съм или да???Защо батко ви Бойко отмени ученията на НАТО в Черно Море в най-неподходящия момент, когато други държави членки на НАТО като Румъния ги подкрепят???А??? Отговорете другари от МО и македонски войводи, или ще ви смятам за руски шпиони!!!

129

Реалист от запада

преди 3 години

По-добре се омитайте и от там макаци, гнусни.

128

Анонимен

преди 3 години

Какво сте в НАТО бе неориентирания,това да не значи да изтребите и последните дето не изненвериха на народа си ??Безпримерно нагло племе,краде и фалшифицира историята на народ с който твърди че няма нищо общо,истерясват като им го кажат,не искат да се очовечат и чакат Байпън да >троши български кости>!Нема,не ке се роди по-изро.дско племе от тия.Да те е срам да кажеш че произхождат от българи.

127

Колкото-толкова

преди 3 години

Турция е член на НАТО от 60 години и още чака за Еуропската Уния.Кой ще вземе тея фалшиви макета барабар с албанците в Унията, ще си чакат.