50

Зозо

преди 3 години

Колко бройки получиха? Да не са като в Унгария - 2 кашона :))))))))))))))))))))))))))))))))

49

Анонимен

преди 3 години

Погледнете цветовете на знамената на Словакия, Сърбия, Чехия и Русия.В нашето за разлика от тяхното синьо има зелно и второ тези четири държави Русия, Словакия, Сърбия и Чехия се ваксинират с Vostok VКазахтан започна собственно производство на руската ваксина

48

хахахаха

преди 3 години

До АнонименНай-веротно некараш Хамериканска кола, ползваш китайски/корейски телевизор а ваксина каква ще си биеш е въпрос на личен избор - дали от АстрааЗанека ще пукнеш или от Пфайзер е все едно, нали?

47

Тодар Правешки

преди 3 години

До Христо ХристовПише го в "Левада" бе, колхозник, пардон, ткзесар недоучен! За разлика от нискочели индивиди като тебе, които не знаят чужди езици, а повтарят опорките спуснати от Пасольството, аз чета чуждата преса!

46

Тодар Правешки

преди 3 години

До Христо ХристовАлоу, петолъчника, я коментирай факта че над 60% от крепостните отказват да се ваксинират с руската ваксина!А пък в началото на пандемията, руски професор заяви, че Рассия е сделала ваксина от преди 10 години срещу вируса на китайските другари!Както винаги съм казвал:Социализма и алкохола не са простили на никого!

45

Анонимен

преди 3 години

Не желая руска кола, руски телевизор или пък руска ваксина.Да импик-ам на ваксината.

44

Анонимен

преди 3 години

...дали е лош или добър ,повечето от нас са ваксинирани като деца с руски ваксини и сме живи, тука въпроса е солидарност към икономиката на нашите европартнъори и не солидарност към русия, която в момента я разгледаме като икономически враг.._______Не само икономически! Всякакъв!Е, построихме и платихме милиарди русия да си има газопровод в Б-я и да продава, но да не ни доставя!И с български сме ваксинирани. Със западни нямахме право! Антигрипните всяка година в Б-я не са руски!

43

Анонимен

преди 3 години

Словакия 5,46 милиона население - 315557 ваксинирани с поне една доза.България 184764 вааксинирани с поне една доза.Къде сме ние, къде са те....____С руска ли?По смъртност на население са първи в света.

42

Анонимен

преди 3 години

До карачанаковДо Анонимен 8 АЛОУ АНОНИМНИКА четеш ли или пишеш наизустИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАКСИНАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИНещо не се връзва с твоето:,, вече ваксинираха цялото населениес руска ваксина,,______А сарказъм, де...

41

Анонимен

преди 3 години

За Ф/Б ваксината дават 94% и нещичко отгоре - не помня.

40

Анонимен

преди 3 години

Благодарим,руски ваксини нещем.Ще дадат 1-2хиляди ваксини ,после ще кажат ,че са ни освободили от пандемията и затова вечно трябва да сме им благодарни!

39

Anonimna

преди 3 години

Ние задължително трябва да внесем руските ваксини. Те са по-сигурно и по-надеждни. Също така трябва задължително да се финансират нашите учени, които имат нужда от още проучвания, за да създадат българска ваксина.

38

Анонимен

преди 3 години

Словакия 5,46 милиона население - 315557 ваксинирани с поне една доза.България 184764 вааксинирани с поне една доза.Къде сме ние, къде са те....

37

СССР

преди 3 години

Руската ваксина Спутник V ще спаси света от Американското биологично оръжие COVID-19!!

36

До35

преди 3 години

На 01.03.2021г. в Словакия са доставени 200 хиляди дози от Sputnik-V

35

ратмир

преди 3 години

Да се изкажа и аз по темата - Чехия каза, че на тях им стига тяхната комисия по лекарствата да я признае и няма да чакат ЕМА да решава между тях. И едно изказване на Орбан - 26години живях при комунизма и ни ваксинираха с руски ваксини. Поради тази причина като малки не боледувахме от болести от които боледуваха децата в Западна Европа - как може да каже такова нещо?

34

цц

преди 3 години

В руската ваксина има водка. Идеална е.

33

Анонимен

преди 3 години

А ти мислиш, че ЕМА са по-малко платени ли? Тука поне ще знаеш кой е сложил подписа си под разрешението, има правителство, което ще окаже контрол върху това дали има всички необходими документи. Да не мислиш че като е ЕС и няма корупция! Всичко е политика приятелю! Не го ли проумяхте вече?Колкото по-близо до националното ниво е решението, толкова по-голяма отговорност носят подписващите и разрешаващите!Ти защо мислиш че всички чакат ЕМА, защото не носят отговорност, а и фирмите не носят!

32

Анонимен

преди 3 години

Само да отбележа, че спутник и астра зеника са на един принцип, за разлика от пфайзер и модерна. Обаче на руснаците не скачат нещо тия от германския институт

31

Анонимен

преди 3 години

Те ЕС чиновниците не са одобрили и да дишаш, ама дишаш незаконно, що тъй?