8

До Ами

преди 3 години

Като ви се случи на вас и се обърнете към полицията за помощ, ще видите колко са адекватни мерките и колко работи "ПРАВОСЪДИЕТО" В България.....!!!В коя държава живеете???Никой не слага всички мъже под един знаменател насилници, но и грубияните и побойниците в тази идиотска страна не са само 20!! ОК?? И те не са в затворите, а си живеят живота!

7

Анонимен

преди 3 години

Запалих свещичка.

6

Анонимен

преди 3 години

19 убийста на жени от мъже и 190 самоубийства на мъже заради психически тормоз от жени.Между другото защо жените живеят по-дълго от мъжете?

5

Анонимен

преди 3 години

И напомни, че когато се дискутира по темата, не бива да се омаловажава психическия тормоз, който не е по-малко опасен._________________Сега ли откривате топлата вода, в 21 век???!Психическото насилие убива дори повече от физическото!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Какво е това АМЕ??!Пишете без абревиатура, дайте името и точните координати, където да се обръщаме при домашно насилие!! Телефони на организации за защита на жертвите!!Вие медиите сте отговорни, защото игнорирате този проблем и не давате достатъчно гласност на хората, пострадали от насилие и НЕ ОСЪЖДАТЕ ДОСТАТЪЧНО НАСИЛНИЦИТЕ И ПРОЯВИТЕ НА НАСИЛИЕ! НЕКА Е НА ВАШАТА СЪВЕСТ!

3

Анонимен

преди 3 години

Хора, хич не е за смях положението!Вие си правите гаргара, но не знаете кога ваш близък ще се окаже в такова положение.

2

Анонимен

преди 3 години

Любопитно как приемането на османската конвенция, щеше да предодврати това?

1

АнонимеН

преди 3 години

ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ БЕШЕ ОТХВЪРЛЕНА ОТ БОРИСОВ И РАДЕВ !!!КВОТИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА И ПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВАХА ПРОТИВ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ОБЩО 8 СЪДИИ А ОСТАНАЛИТЕ 4 КОИТО НЕ СА КЪМ ПРЕЗИДЕНТА И ПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВАХА ЗА КОНВЕНЦИЯТА!БОРИСОВ И РАДЕВ СА ОТГОВОРНИТЕ !!!