6

до 5

преди 3 години

Кеш никой не ги вади. Превеждат се по банков път. На въпроса от къде имат пари, мога да ти кажа от къде двама мои близки (брат ми и кумът ми) извадиха по 600 000 евро за къщи в Бояна. Биткойни. Аз на времето вложих малко и спечелих малко (има няма 100к). Иначе хората купуват с ипотечен кредит- 2 апартамента изплатих, още 6 години ми остават и изплащам къща в Симеоново с декар двор и басейн. Двама млади работещи специалисти със сумарен доход 15-25к и нагоре и ето ти чудесно жилище за нула време.

5

Анонимен

преди 3 години

Абе уж българите много бедни пък вадят 100 000-200 000 евроза апартамент КЕШ, откъде идват тези пари? Че доста си имат жилища и това е простоза да инвестират един свободни 400 000-500 000 лева?Хм, ми те по-богати от голяма част от германците, чудна работа.

4

ОК

преди 3 години

Апартамент, ама някъде, където има инфраструктура и сигурност - т.е. не в БГ. Тук инфеститорите се захранват не от клиенти, а пряко от банките по мафиотски схеми. Само че един ден, когато малко се затегнат мерките ще им се наложи да си осребрят токсичните активи.

3

Хмм

преди 3 години

Не знам дали глада идва ама гледам около мене, че хората си търсят апартаменти. Къде за инвестиция, къде за живеене ама търсят. Щом има търсене има и предлагане, щом ги има тези 2 фактора има и сделки. Аз също чаках 100 години цените да паднат ама.... ни стаа. Истината е че всички чакаха инвеститорите да изхарчат парите си и да почнат да продават по-евтино. Ама то се оказа, че те си имат едни бая спестявания и можеха да изчакат. Та с 2 думи - кучетата си лаят, кервана си върви

2

Анонимен

преди 3 години

Брокерчета глада идва

1

az

преди 3 години

Нека бедняците, които не могат да си позволят собствен апартамент, започнат да плюят сега!