9

Дърт до 6

преди 3 години

Бе пич, то ако ти четем глупотевините сегашното население на по 80+ години трябва да е пукнало още преди половин век! Защото при анемии първото нещо което им препоръчваха лекарите бе суров черен дроб. То тогава нямаше кой знае какви лекарства.

8

Анонимен

преди 3 години

Като накърцам лучец , дроб/чета - тъй да цвърнат на тигана , после пребавяме малко червено вино и както казва народът :"Да ядеш и да ти плющят ушите".

7

Сметалото

преди 3 години

То, че черния дроб има сериозни количества витамин А е безспорно, но всъщност най ценното му е витамин D във всичките му подразновидности. Нито едно растение не съдържа витамин D. За желязато изобщо дори не отварям дума. За предпочитане е да се консумира с МИНИМАЛНА термична обработка, ако се преборите с вкусовете си, дори суров!

6

Анонимен

преди 3 години

Черният дроб е филтърът на организма. Не е много здравословен защото поема всички токсини на организма както е мидата за морето просто филтър, но без който не можем да съществуваме.

5

Батко

преди 3 години

И спермата е много полезна, трябва редовно да я пиете, директно от източника.

4

Анонимен

преди 3 години

Редбул дава крила, а бобът дава тяга.

3

Анонимен

преди 3 години

Яжте боб и давайте газ!

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3BLM (Животът на черните има значение). Аналогията идва от това, че човешките и3npaжнeния имат кафяв цвят. Много често ако незнаят цветната родителка от коя дупка е изпуснала "новороденото", те го имат за човек, което и в двата случая е грешно.Златното правило е: "Не ритай ла'но, защото не само ще се разсмърди, но ще осмърди и теб".

1

Анонимен

преди 3 години

Бобът може да има белтъчини, но има недостиг на сяросъдържащи аминокиселини в аминокиселинния скор. Ако му добавим яйца илипо-скоро яйчен албумин нещата ще се подобрят, но несмилаемите въглехидрати рафинозов тип, ще дадат силен ряз ниско в гърба и ефекта ще е незабравим за околните.