363

Анонимен

преди 3 години

Какво значение има този тунел в момента след като не направиха пътен възел за Банско, Гоце Делчев и Кулата, Сандански. Там стават най голями те тапи но пак всичко трябва да е трудно и бавно за да оценим можеби какво са направили

362

Emigrant

преди 3 години

Мислех да си карам старините в БГ,но като гледам колко платени и безплатни откачалки са се строили да оплюват премиерът на БГ,който построи две Българии за 10 години,а те го оплюват и осират,просто нямам думи за тая колективна бесовщина!Смес от комунизъм,русо филия,антибългаризъм.закани и бяс?!Ми като ви е толкова зле с Борисов и като сте такива недооценени таланти,хайде при мен,тук на зпад?!Дават големи заплати!!Всичко е шест,магистралите не са напукани,народа кара само мерцедеси?!Кво чакате?!

361

Emigrant

преди 3 години

Чакалите дето са се събрали да вият под прозорците на Борисов,да бяха излаяли поне по един път през безвремието на техния любимец,бай Тошо Правешки и да им беше направил той пенсиите по 1000 лв. още тогава,да беше им направил всички магистрали ,а не само Хемус до Правец?!*** за 45 години ос раха и раз сипаха България,но крадците бяха доволни,че могат да крадът и да живеят за сметка на останалите!Сега Бойко ги отряза да не крадът ДДС и побесняха!Отричат и плюят по доброто сторено от ГЕРБ!

360

Червена крива ракета

преди 3 години

Космоса е за ремонт та затова не политам !

359

Анонимен

преди 3 години

Кога ще ни покажеш недоразумението Тодор Каблешков и другите хиляди като него не може целия ни да управляват София и не е редно

358

Анонимен

преди 3 години

Направеното показвал ... то се разпадна половината зимата, а другата половина вече беше в ремонт.

357

Сес

преди 3 години

То направеното от ден до пладне

356

Все съм виждал

преди 3 години

Човек сам да си се хвали,спри се малко, остави другите да те похвалят .Махни се за 20-тина години историята ще покаже. То по цял ден хвалене .

355

Анонимен

преди 3 години

Боко се сложил в 25 МИР защото там е електората му с кебапчетата. Факултета, Овча купел, Красна поляна, Люлин все отбор юнаци, ще пада як пазар.

354

Greed

преди 3 години

как ще си изпере милиардите и ще ги изкара на бял свят?

353

Анонимен

преди 3 години

За тези пари които хвърлят за изграждане на магистрали, тунели, пътища, можеха да наемат чуждестранни фирми с качествени строители, а не техните измислени. Някога са били доста по-умни и са наемали австрийци да строят. Сега се хвърлят пари на вятъра, всичко се руши, всичко е некачественно. Само чекмеджето е добре.

352

Анонимен

преди 3 години

Да, даа, дааа, така си е.Много хора само приказват, а нищо не вършат.И Бойко Борисов е един от тях!Даже води класацията за най-голям майстор на лакардията!!!

351

квадратвирус 22

преди 3 години

А ние ще ти покажем как ще загубиш изборите г-н Суджук.

350

!

преди 3 години

А откраднатото показвате ли, мафиот?

349

Хе хе

преди 3 години

До ! Де демократите да бяхте нормални ,а не многополови и дрогирани ? На гей паради ходиш ли ,демократе ?

348

!

преди 3 години

РАБОТА РАБОТА РАБОТА нашия девиз от ГЕРБ. като всеки нормален човек демократ и анти комунист аз подкрепям г-н Борисов в борбата му срещу световното зло наречено КОМУНИЗЪМ.

347

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Факти ,факти ......ама най бедните,най болните ,най корумпираните в Европа и фактурирано - 1 ,Световни шампиони по смъртност на планетата ! Чат -пат с Естония и Украйна си сменяме местата за по няколко дни . Ама и там ,като Буци рев ,били най добрите ,най мното, най ....

346

Анонимен

преди 3 години

Фактите са само в подкрепа на думите, които казва Борисов.

345

Цецо Рубиконя

преди 3 години

Няма ли кой да обръсне Банкянската Годзила с некое мачете?

344

Анонимен

преди 3 години

Facebook обяви нови регулации в България и Унгария. Екип ще проверява публикации в социалната мрежа за невярна или подвеждаща информация.Социалната мрежа ще работи в партньорство с AFP, проверител на фактите, сертифициран чрез Международната мрежа за проверка на факти (IFCN).Добра новина.