38

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са геополитика, не са пазарна икономика.Запада няма пазарна икономика, има геополитика, санкции и субсидии.Пазарната икономика е в Африка, Индия, Латинска Америка.Там са гладни и бедни.

37

йъфэ

преди 3 години

Този дядка съвсем е сдал багажа...

36

Анонимен

преди 3 години

Ми германците не спряха да "плюят" по астра зеника, после Русия им е виновна. Хак ви е.

35

Анонимен

преди 3 години

До ВсекиХаха. В Русия са одобрени по 3 руски ваксини, в процес на одобрение и тестване е 4та. Да не говорим за дузината разработени лекарства.

34

Всеки

преди 3 години

Който се ваксинира с руска ваксина лишава от живот по един руснак - все пак в Европа имаме и други алтернативи, а те си имат само Спутник-а

33

Анонимен

преди 3 години

До 26А не познаваш ли някого, който се бута много повече от Русия? Докато се бута той, ще се бута и тя.Ами бутай се и ти. От скромност ли не го правиш?

32

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм чул нищо подобно от прокремълските медии.Но преди да отправяте подобни упреци, вижте собственото си поведение.

31

Анонимен

преди 3 години

Преди часове руски самолети кацнаха в Словакия с 200 000 дози Спутник .....

30

Кремвирши Бони

преди 3 години

До Анонимен..... Шпекът, Чебурашка...... Така стръвно си го налапал чебурашкин шпек, че на човека му е хубаво. Може и с моя кренвирши да направиш нещо!

29

ЕвроЛуд

преди 3 години

Хората не искат никоя спринцовка, те се карат. Със същия успех може да има новина:"Shell обвини OMV, че дискредитира оборотната им бензиностанция на върха на Хималаите"

28

Анонимен

преди 3 години

Шпекът, Чебурашка...

27

Анонимен

преди 3 години

Жозеп, закъснял си ве чичак, нашите платени *** се "сетиха" за това още преди седмица ...или подготвяха почвата за изказвания като твоето.

26

Анонимен

преди 3 години

Борел: Русия се опитва да дискредитира европейските ваксини------------Доколкото знам, Европа има само една ваксина - британската Астра Бозатъ!Другите две - Файзер и Модерна са американски, както и новата Johnson&Johnson, която скоро и "без грам съмнение" също ще бъде одобрена!Та, за какви "европейскИ ваксини" говори явно вече изку. фялото старче???

25

Русия

преди 3 години

Я признавам за производство на оръжия , на отрови , а напоследък и производство на фалшиви новини. Въобще производство на разрушение. От друга страна Европа все още е място където държавите са загрижени за хората, градовете са за хората, парковете планините и моретата също. Колкото по на изток - толкова повече нещата се израждат и стават достъпни само на правоимащия елит.

24

Анонимен

преди 3 години

Ами колко е развита Европа може да се прецени по БВП на глава от населението.Между първите 10 държави с най-висок БВП са 7 европейски и САЩ и 3 азиатски.На "великата" Русия БВП е като на Италия.ХАХАХАХАХ

23

Анонимен

преди 3 години

Голяма любов бяхме с Русия (СССР) преди 1989 г. Защо не са ни газифицирали тогава, а сега дишаме мръсен въздух е въпросът.....

22

до 25

преди 3 години

грешиш пазарът Европа е нищо пред пазара в Китай,Индия,Япония.Коя държава е развита в Европа само Германия всичко другото са кърлежи смучешти кръв от нея,преди да ме оспорите поровете се в нета да разберете на колко е паднъл вътрешният продукт на останалите държави в Европа.Европа ще трепери ако руснаците и изключат гаста и започнат да купуват с 40%по скъп от Америка,тогава Китай прощо ще ги удави и те го знаят.и само лаят

21

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм се чудел защо Русия непрекъснато иска да се доказва колко е велика империя.Ако не се буташе толкова, а се занимавеше повече със собствения се народ да живее по-добре, тя наистина ожеше да стане такава пример за подражание. За 100 години не направи нищо та на хората да им хареса да живеят там. Точно обратното Не изгради индустрия, която да създава блага за народа си. Единствено са въоръжааше и нападаше и окупираше съседите си. И където отиде установяваше терор.

20

Анонимен

преди 3 години

Този чичка какво иска точно?

19

до 21

преди 3 години

Чебурашка е любител на черен шпек.Черният шпек е по-демократичен.