65

Анонимен

преди 3 години

До МазенЮдеин"Русия ще сгази западна Европа. Вавилон 2 ще падне".Русия не се интересува от Европа и няма никаква работа и интереси в Европа. Ако искат да падат, ако искат да стават. Но да не се занимават с Русия. Руското оръжие изпълнява основната функция за защита на страната. Благодарение на съвременните оръжия руската армия е сред петте най-добри армии в света. Русия се чувства абсолютно самодостатъчна, уверена и спокойно гледа в бъдещето без да се интересува от европейската общност.

64

Анонимен

преди 3 години

До АнализДори американците публично признаха ,че Горбачов е пример за предател и се бяха възмутили, смятай докъде е стигнало *** Горбачов! Ако не вярваш,има го на видео в Тубата, висши америкаски държавници заявиха публично,че Горбачов и пример за предател!

63

блек лайф метърс

преди 3 години

В момента се унищожава белия християнски свят. Русия остава единственото незасегнато убежище.

62

МазенЮдеин

преди 3 години

Русия ще сгази западна Европа. Вавилон 2 ще падне.

61

Анонимен

преди 3 години

Без Горбачов Русия никога нямаше да осъзнае уродливостта на Запада и още щеше да им се възхищава на лъскавите стоки и на упадъчната им култура.

60

Слуга

преди 3 години

роб на сащ

59

Анонимен

преди 3 години

Без нови колонии и евтини ресурси западната система не може повече да съществува. А ресурсите са в Русия.

58

Анализ

преди 3 години

През 1988-89 даже в ЦРУ са се стреснали евентуална бъдещата анархия в изт Европа и бившия СССР. Скоро гледах едни док филми и всички на запад са мислели, че Москва ще иска технологии, пари, инвестиции, отваряне на пазарите, облекчения на визите..и т.н. В отговор никой нищо не прави и оставя всичко на самотек. Този беше в позиция да изнудва Запада, да направят съвместни предприятия, ама и те излязоха пр..(неумни) и наляха парите в най-неподходящата държава-Китай

57

Анонимен

преди 3 години

При социализма строяха заводи, при демокрацията съсипаха заводите и строят нови сгради с апартаменти (по 6 за определени хора). Демокрацията е най-добрата система.

56

Диана

преди 3 години

До Анонимен58Интересно защо няма славяни роби на западна страна, а наричат така робите отвлечени от третия свят..Единствените роби славяни са били по време на Римската Империя, но по това време и англичани, французи, германци са били също роби като славяните...просто някой се възползва от мекотата на славяните и злоупотребява, но това не трябва да ни притеснява изобщо-важното е какво стои зад думата, не самата дума! Иначе,Русия търси СВОЕТО място под слънцето, а силните не лъжат и манипулират..

55

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТохм!...Чудно защо тоя едва ли не "национален герой на Русия" не смее да стъпи на руска земя?!--------Защото жив ще го разкъсат, толкова много го "обичат" Горбачов в източна Европа,че не смее да се разхожда свободно там,защото няма да оцелее от натрупаната омраза към него!

54

Анонимен

преди 3 години

Не знам за Спутник-5 колко е добра и не смятам да се ваксинирам с никакви ваксини, но ваксината Горбачов-90те дава доживотен противозападен имунитет на руснаците.

53

Христо Христов

преди 3 години

До анонимен 63Пълно е с нови сгради! Ти да си виждал построен нов панелен блок последните 30 години?

52

Анонимен

преди 3 години

Русия днес остана единствената демократична страна където управляващите се избират от народа.

51

ПроСоТо

преди 3 години

До Христо Христовмоля те,обмисляй първо!..иначе:-Моите уважения..

50

Анонимен

преди 3 години

Tozi prodade stroq bez pari i ostavi iztochnite dyrjavi robi na zapadnite i e nai mrazeniqt chovek v sveta

49

Анонимен

преди 3 години

От Южен поток щяхме да печелим между 300 и 400 милиона евро годишно.

48

ПроСоТо

преди 3 години

хм!...Чудно защо тоя едва ли не "национален герой на Русия" не смее да стъпи на руска земя?!

47

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовА я кажи какво беше построено за 30 години демокрация и западно партньорство?

46

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе пиши глупости,когато славяните сме имали държави в Европа, на запад още даже феодални владения не са имали и до откриването на Америка, запада е бил крайно изостанал,див,примитивен и са умирали от глад, а центъра на света е бил източна Европа, дори Византия е плащала на славянска държава като нашата данък и е била подчинена на славяните! Да не говорим,че славяните сме имали столици доста по-големи от Константинопол,който е бил въ шка в сравнение с нашите столици!