26

Анонимен

преди 3 години

Невални пак е главна новинка за сайтчето.Като толкова ви интересува, идете и вижте.Докога смятате да ни занимавате с този осъден престъпник?

25

ти да видиш

преди 3 години

А можеше западните му шефове да го внедрят в престижното ГУАНТАНАМО, а не сеги да бъде в долнопробно заведение!!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Има колонии, които са зад полярния кръг. Тази е буквално в с. Герман по родни стандарти*****ИК-2 се счита за колония на привилегиите. На 100км от Москва е, около час с кола. Доста нова като сграда е. Повечето, които лежат там са: прикурори, политици - корупционери и разни дребни престъпничета с добро поведение.Пълна лъжа. Ако искаха да го изолират, щяха да го пуснат в ИК-18

23

Анонимен

преди 3 години

Добър материал ... за съжаление българския селянин няма да разбере.Българския селянин ще разбере когато руснака му вкара калашникa в г*завсички необразовани селяни по света са еднакви ... 'света е в състезание между образованието и катастрофата и засега катастрофата побеждава' ... както е казал поета.Затова още-веднъж ще апелирам за въвеждане на образователен ценз за гласуване.

22

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Ами за предатели и МАЙЦЕПРОДАВЦИ пак е добре...

21

Анонимен

преди 3 години

До11. Не си запознат с руснаците. Масово бяга от тоя " добър " живот при Путин. Бягството им е е горите и реките. В полу дива природа. Далеч от номенклатурата.

20

Анонимен

преди 3 години

Първо със специален самолет го возиха до Германия, ама явно след това не си е платил билета. Съдба, върнали са го у дома.

19

Фалшив плач

преди 3 години

Какво става ъсъ затворниците в Гуантанамо? как се чувства Асанж?

18

Анонимен

преди 3 години

Благодаря, Навални изобщо не ме интересува.По-добре почвайте да задавате неудобни въпроси на бб, защото има много за питане, вместо да му публикувате предизборната агитация ден след ден.

17

Всекиму заслуженото!

преди 3 години

Почти сигурно е, че Навални няма да остане задълго в затвора, но със сигурност, този който го изпрати там ще лежи в килията на Милошевич в Хага, за престъпления срещу човечеството, защото никой не е забравил умъртвяването на 2 милиона и 700 хиляди чеченски българи. Байдън също знае за умъртвените чеченси българи...

16

Край

преди 3 години

Абе нещо не е така.Ще иска диктатор на Русия да умреш и ще се върнеш в Русия.Или диктатора не ще да те трепе. Или не е диктатор. Или не е на Русия. Ама пред запазнячетата минава.

15

До 16

преди 3 години

Да, щастливи сме. Веднъж джендът манипулациите да не минат, майданчо

14

Анонимен

преди 3 години

Тази колония, която е на час от Москва е дом на редица "специални" затворници. Генерали, прокурори, бизнесмени. Там пращат такива, които не са криминогенни, напр. счетоводители, данъчни и др.Сградата е нова, мисля че на 2-3 години. Може да е щастлив, че е там, а не в Сибир или заполярието.Гарантирам ви, че ако ударите циииггганин, който се опитва да заколи майка ви, в европейска България ще се озовете на по-кофти място.

13

Анонимен

преди 3 години

Само един въпрос към защитниците на агента на западните спец служби а. Налнний!Къде са западните медии в защита на Асандж???

12

Мунчо

преди 3 години

Извъртяха му номер западняците. Връщай се в Русия и хоп в затвора :)))))))))

11

Какво се случва,

преди 3 години

цепят го по руски, такива продажници това заслужават, каквото ще изпита и Боко тиквата, само след месец!

10

Бе

преди 3 години

Да го връщат на каубоите. Гарантирам му до 2-3 месеца Гуантанамо защото не им трябва. Там съм сигурен,че ще му осигурят ТВ , лаптоп с интернет ,специално обгрижване и пълни възможности за обществени контакти.

9

Анонимен

преди 3 години

Боб дърпаме за Навални, като е вършел антидържавна дейност, да си понесе наказанието!Бяха пуснали запис как се договаря с чужди шпиони да работи срещу Русия и как проси пари от чужди служби.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако решат може и никой да не разбере в кой затвор е пратен.

7

Анонимен

преди 3 години

В Русия поне лагери и колонии има. Егати и нещастната страна, управлявана от Кървавия Пигмей....