18

Бунтата

преди 3 години

Ми как???Много лесно!!!!Вземат рушвети за тая работа и после му търсят данъци!!!!

17

Справедливост

преди 3 години

Какви гладни, какви 5 лева. Всички треперят и бързат да отворят ресторантите и заведенията. Плачат, че нямат доходи, а само по заведения киснат и в чужбина ходят на почивка. От тях да се вземат данъци.

16

Анонимен

преди 3 години

finansivia munistar da kazva partiite varnaha li nadpisanite pari ot guranof...i s kolko lihva? i vseki partien fuhrer da kazva pred detektor na lajite, zasto si malchal i ne kazval na dalaverata stop...;-)))

15

има едни

преди 3 години

Бъркат по кошовете и каквото намерят го продават , че да ядът . Що не ги притеснят малко от нап , нали всичко дето мърда трябва да им се отчита ?

14

таз държава бая..

преди 3 години

...лакома взе да става...много и се *** .

13

Анонимен

преди 3 години

НАП се бори със сивата икономика като се слива с нея

12

Анонимен

преди 3 години

Аз като купувам от интернет що не мога да ди го пиша като данъчно облекчение?

11

Анонимен

преди 3 години

НАП да се пребори с чекмеджетата на Тиквата, ако има топки.

10

Ха-ха-ха...

преди 3 години

И сивата икономика е по-полезна от НАП, МС, Народно събрание. Защото сивата икономика създава вид заетост, която заетост се унищожава от правителство и парламент. Тази сива икономика в рамките на месец изсветлява, защото тя е там където хората в крайно положение заработват парче хляб. И когато това мине през магазините, през търговията то изсветлява. Ако тази сива икономика бъде нулирана следват гладни бунтове и падане на правителството. Избирайте сами!

9

Радослав

преди 3 години

Да изчистят дублираните данъци, да вкарат възстановяване на данъци срещу предоставени касови бонове е борене на сивата икономика, а не клечене в тоалетната в работно време! 1 предложение не сме чули като хората от НАП и служителите им!

8

Анонимен

преди 3 години

Борбата на НАП - наш човек (тук партията нивгаш не е била от значение) и даващ под масата - не се борим и не си даваме много зор.Работеща на светло фирма, която обаче не ще да дава - 5-10г. ревизии и съдебни процеси, защото не е дал.

7

кръпел

преди 3 години

хората са принудени да са в сивата икономика и да се борят за оцеляване въпреки тормоза и рекета от нап

6

Бизнеса

преди 3 години

Кръчмарски, увеселителен, ненужните молове всичко да отиде по селата и да почне да копае обработва земята и да произвежда храна.

5

до 4

преди 3 години

Всъщност не знам какво има да бориш при ПИК-а?! Издава се за секунди с предварително подготвена молба и само си го взимаш. Чудя ти се, ако ти тропнат няколко степенна авторизация, каквато скоро ще има при такъв тип системи и е напълно редно да има, какво ли ще правиш?! Та ти си тотално неграмотен.

4

Анонимен

преди 3 години

Аз па преборих НАП за два дни за ПИК кода,ура!Гении са сътворили тая простотия!А не е да съм неграмотен!

3

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли какво ни донесе КОВИД пандемията? Изсветляване на сивия сектор. Всякакви там сервитьори уж на минимална останаха без помощи (защото колкото си дал, толкова ще получиш). Повечето си намериха друга работа (извинявайте по складовете из СОфия дават по 2000лв. на месец и то си осигурен на толкова, защото са чужди компании честни) и средната заплата в София стана 2000лв. (реално е много повече, но заради сивия сектор стои 2000, защото половината уж са на минимална).

2

Анонимен

преди 3 години

Само бой по кранчетата на червената мафия

1

НАП са

преди 3 години

Как тези който закрилят и се хранят от сивият сектор ще се борят с него?!