100

Анонимен

преди 3 години

Златния пръст в нова роля.

99

Анонимен

преди 3 години

Между другото "славянин" произлиза от "есклав" и значи просто роб------ Славянин (словен ) произлиза от слово - словен - с който може да се словиш, т.е. С когото можеш да ходиш на лов, тоест съплеменник, с когото има начин да се разбереш на общ език и да отидеш на лов и всякава друга работа да вършите заедно. Обратното на немец - който немее - тоест, не му се разбира. "Слава" е празненство - когато сме си дошли от лов - "с лова". Оттам всякакви видове слави по повед придобиване на нещо.

98

Константинос

преди 3 години

Сидеров поне е изключително интелигентен човек и перфектен оратор, за разлика от много от управляващите...Защо да не даде хората по 50 лева!И аз съм го виждал по Витошка да дава пари на улични музиканти, това е достойно!В България обаче достойните са презирани, за разлика от мутри, мошеници и всякакви други из.мекяри!

97

сигнал до ЦИК

преди 3 години

Альоууу...ЦИК...Волен пред целокупния български народ КУПУВА предизборно гласове...къде блеете бре???!!!!Самосезирайте се!!!!

96

Златка

преди 3 години

Брави на Сидеров, добре забива, той поне имаше достойнството да напусне сам народното събрание.

95

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа бе,"джем сешън" е изконна славянска традиция и я "замърсили".Между другото "славянин" произлиза от "есклав" и значи просто роб

94

лош PR ход

преди 3 години

Пир насред ЧУМА!!!Барабаните са маловажна подробност...

93

анаЛизатор

преди 3 години

Спомнете си как подпийналия Болен в самолета е раздавал на хамериканците по 50 лева...А сега си представете Херо Мустафа как проси 50 лева от нашия Златен пръст...идилия!

92

Анонимен

преди 3 години

На български джем сешън е мармаладена сесия, стига сте замърсявали оригиналния черковнославянски език.

91

перхидрол и алкохол

преди 3 години

Тази комбинация не влияе добре на никой нормален човек!!!

90

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

Почерпил се...добре...удря барабаните...пак добре...А КЪДЕ СИ Е ЗАВРЕЛ ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ... се пита в здачата?

89

Бялата Златка...

преди 3 години

Почерпена млати в захлас барабаните на Падишаха...И най интересното е че се заиграва с хора от малцинствата...а то било нова версия на предизборно купуване на гласове...Божкеее...и това ако не е черен PR здраве му кажи!

88

Анонимен

преди 3 години

Пак добре, че не им мята салфетки.

87

от село

преди 3 години

До пияница мистик - Смея да твърдя ,че съм прочел всички български класици и се сещам за Душко добродушко с печената тиква ,но съм сигурен ,че не знаеш значението на думата ***.

86

Койчо

преди 3 години

И той като чекмеджан раздава по 50 кинта

85

шшшшт

преди 3 години

На ВитУшка не стъпвам откакто я обезобразиха и прешърнаха в селски мегдан.

84

до 108

преди 3 години

Динамичен не означава да подменяш езика с английски. Ако ми се четат чужди езици ще вляза в чуждестранен сайт. Докато съм в България държа да чета на български език, а не на маймунски.

83

пияница мистик

преди 3 години

До 104Езикът винаги е бил динамичен. Като не ви се четат чуждици, прочетете "Под игото" на Вазов и започвайте да говорите на старобългарски, като дякон Викентий или Мунчo :))))

82

Светозар

преди 3 години

Сидеров докато е жив, повече парламент няма да види. Явно се подготвя за бъдещата си професия на уличен музикант.

81

пияница мистик

преди 3 години

До от селоАми това е като се съберете вечер на седянката или по празник на мегданя, да започнете да пеете народни песни и някоя мома или снажен момък да започне да вие къдрави извивки на мелодията, по свое усмотрение. Е те това е "джем сешън" драги ми селяko :)))) Иначе за гражданите - "импровизация"