10

Анонимен

преди 3 години

Светът изпусна контрола над заразата. Само няколко държави се справиха с вируса, но това не е достатъчно

9

Анонимен

преди 3 години

Щом е такава пандемия има си военни поделения за справяне с тежки ситуации,бедствени и т.н,що за обяснения чакат от бръщолевения на дърдорковци.

8

Анонимен

преди 3 години

Хората си дадоха правата сами почти едновременно във всички страни преди година и сами трябва да си ги върнат и пак едновременно във всички страни, но ако чакат някой друг да им ги върне това няма вече да стане ще отнемат права до премаляване на всички хора по света и превръщането им в роби.

7

Анонимен

преди 3 години

Тревожно е отнемането на елементарното право да имаш лице но и в това има двоен стандарт, но едни са с маски други демонстративно не носят например телевизиите и администрацията както и "висшето общество" само се снимат с маски, а зад гърба ни се подиграват.

6

Анонимен

преди 3 години

Ква е тая пандемия? 115 милиона от 7 милиарда??? Страшна работа, ей! Невиждан мор! Страхотия до шия!______Една година вече и още не сте научили какво е пандемия и какво е епидемия!Това са различни неща!!!

5

Ааааа

преди 3 години

Ква е тая пандемия? 115 милиона от 7 милиарда??? Страшна работа, ей! Невиждан мор! Страхотия до шия! Егаси и простотиите! Това дори в графа епидемия не може да влезе! Не, не е конспирация!!! Живеем в Идиотокрация!Маските са незаконти според русенски съд! Свободата дойде!

4

Тедрос Меланом

преди 3 години

Арееее, вече почна да се говори и за "четвъртата вълна" :))))))) Петата е още на хартия и ще ни прасне в началото на 2022 :)))

3

Анонимен

преди 3 години

Като свикнем и дори ще го празнуваме Коронавируса като Нова година, а сега е модерно да се страхуваме. То големия вирус, то тестове, то ваксини, то превземки. Абе де е тоя вирус бе айде да идва, че го чакаме с нетърпение вече.

2

Анонимен

преди 3 години

комунизмът ще ви се стори рай пред демокрацията

1

Анонимен

преди 3 години

Време е да ни напишете в отделна и поредна статия колко са важни ваксините, за да се юрнем да се боднем.