9

Анонимен

преди 3 години

А за днес колко са болните?

8

Анонимен

преди 3 години

От 1 до да,да ама неХаха да точно! Забравих това за климата.Верно че и то е на дневен ред.Много е лошо,когато някой от милиардерите се разтревожи за нещо,защото обикновено от това не следва нищо добро.Напротив хората масово обедняват или умират.Бил Гейтс се занимава прокарване на идея за ГМО растения в Индия и Африка,в следствие на което местни фермери обедняват и почват да се самоубиват масово от мизерия-в Индия например

7

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджан харесва това!

6

Лъжа

преди 3 години

Грешите.Докато вие сзо сте живи ще има ковид и ще лапате пачките без да мислите за хората .Сития на гладния не вярва.Но все някога ще дойде възмездие и за вас. ЛЪЖЦИ !

5

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 1Следва климата, колега! Бил Гейтс се е бил разтревожил за климата и промените! А тоя разтревожи ли се за нещо значи : че, те сега си такова таковата на таковата и на климата кардинално! Тоя като се разтревожи за нещо и има-няма и 3 години и му се разтакова таковата на таковата! Разтревожи се за здравето на човешката популация и ей на : КОВИД! И като оправи и климата дали ще спре да се тревожи рептила разтревожен!?!

4

Анонимен

преди 3 години

Пандемията ще свърши, когато закрием СЗО.

3

>>>

преди 3 години

Хич не ви се иска да свършва нали.....

2

73572

преди 3 години

Защо случаите нарастват след три месеца експедитивно ваксиниране?

1

Анонимен

преди 3 години

Тя никога няма да свърши,заради вас,които ще измисляте нови и нови щамове. След това ще пуснете някоя друга болест