49

Анонимен

преди 3 години

СЗО : Пандемията ще свърши когато НИЕ КАЖЕМ.

48

Bili

преди 3 години

този индивид на снимката избърза миналата година и каза, че заразата се разпространява в семейството, и болните трябва да се извличат от дома им и изолирани...изолационни лагери вече има навсякъде...засега хотели, щото бункерите се строят...очаквайте почукване на вратата...ковид казват кучета подушвали...картинката изяснява ли се???...

47

менгеле

преди 3 години

тези чувствителни лирични физиономии от СЗО как напомнят на моето личице, милите те, трогнат съм

46

.!.

преди 3 години

Значи така и никой не схвана, че от тука нататък ще е така! Ще се ваксинираме веднъж годишно! Ще ни затварят кога и как да е и ще ни казват, че е за наше добро! отделно, че ще си и плащаме за това! Ко да ви кажа! в китай пандемия вече нема!

45

Батко

преди 3 години

Няма кой да им слуша простотиите и да им спазва правилата!

44

Вече нов трябва

преди 3 години

Да измислят ново име ново чудо, за да поддържат извънредната обстановка и прокарването на политики нарушаващи права и свободи. Трябва да има супер вирус, супер бактерия да са загадъчни опасни и мутиращи. Само така ще разбият и променят коренно психиката на хората и техните навици и начин на живот.

43

Обективен

преди 3 години

То е ясно, че пандемията скоро няма да свърши при толкова много кови дио ти твърдящи, че всичко е измама и при несъгласуваните действия на държавите. Даже и и когато някоя държава успее да се справи с вируса, то идващите от други държави продължават да внасят заразата.

42

Анонимен

преди 3 години

До 44Но шутовете сме ние че позволяваме лъжи и отнемане на права отровиха ни живота и това няма никога да спре, поробиха ни Ко е то беше целта.. ..

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакъв е тоз Мерцедес не можах да разбера, но нямам нищо против.

40

Анонимен

преди 3 години

До АХА!Никога няма да свърши ако хората продължават с мълчанието на агнетата Mercedes което е целта.

39

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам на нито една дума на тея и дори мисля че заедно с правителствата са съучастници в тая история с отнемането на права на хората и на основното право на живот защото вируса е биологично оръжие, но никой не разследва това, напротив управляващите се възползват и със страшна ярост отнемат права и заробват хората, като мамят и им се подиграват лицемерно, че го правели за тяхно добро едва ли не....

38

Анонимен

преди 3 години

Ама така е бе, нали сте я планирали за минимум две?!Нима останаха неразбрали, че целият цирк беорганизиран от няколко богати фамилии, а СЗО са им верните кучета, хопащи на всяко подсвиркване!

37

АХА!

преди 3 години

СЗО: Нереалистично е пандемията да свърши до края на годинатаСЗО: НЕ Е ПЛАНИРАНО пандемията да свърши до края на годината

36

Анонимен

преди 3 години

Някога,като деца(1950-те години),когато ни ваксинираха,лекарите обясняваха на родителите ни и на нас,ЧЕ,АКО СЛЕД ВАКСИНИРАНЕ,МЯСТОТО НЕ СЕ ПОДУЕ,ИЛИ ЗАЧЕРВИ И ДАЖЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕМ ЛЕКО,ЗНАЧИ ВАКСИНАТА НЕ Е ПОДЕЙСТВАЛА!!!Сега всичко се плаши от подобни реакции и "специалистите" уверяват стадото,че тези случай са рядкост,а в повечето случаи няма да има никава реакция - КАК ВИ ИЗГЛЕЖДА ВСИЧКО ТОВА?ЩОМ НЯМА НИКАКВА РЕАКЦИЯ НА ОРГАНИЗМА,КАК ТОГАВА СЕ ИЗРАБОТВАТ ЗАЩИТНИ ТЕЛА?!

35

44

преди 3 години

Правилно! Пандемия НЯМА! Имате 115 милиона заразени от 7 милиарда! Смях и излагация за тези шутове!

34

Анонимен

преди 3 години

Този не ви ли прилича на спортен коментатор

33

Анонимен

преди 3 години

ПАНДЕМИЯТА няма да свърши и до края на века.Далече преди това ще е свършило с държавата,наречена България - това "експертите" няма да ви кажат,това ВЕЧЕ ВИ НАЛАГА ИСТОРИЯТА!

32

На Науката Вярваме

преди 3 години

щом Експертите казват - това е! друг е въпросът, те на каква база се водят Експерти, роднински връзки, членство в Юдею-Масонски ложи, няма значение, важното е, че са Експерти!!

31

въпрос

преди 3 години

тия СЗО кой им дава власт?! кой глусува за тях?!

30

Анонимен

преди 3 години

Чичка, ти повече ме плашиш от вируса. Не ща да ти зяпам физиономията грозна и противна.