25

Emigrant

преди 3 години

Не съм любител на Мерцедеси,БМВта,Аудита и Фолксвагени, ама много ме е яд,че ще ги подаряват безплатно на всички!Даже ако *** питате таз тема не ме засяга,но понеже съм на криво роден и с рубли заплатен,трябва да вися по цял ден по сайтовете,да плаша,да съботирам и да настройвам тези,които се интересуват от темата,сакън да не вземат да се възползват от момента и от жеста на държавата!!Щот е рекъл Борисов,че е добро да се ваксинираш,давай да рутим и да събаряме,мамка му и тиква?!БЪЛГАРИНООО

24

Анонимен

преди 3 години

До АлтавAлтъв и безпределноТъп си...

23

Щирлиц

преди 3 години

Ваксини,ваксини,ваксини.Отрови колкото щеш.

22

Анонимен

преди 3 години

А Добър Деннн на Любопитните ;) Честито !

21

Анонимен

преди 3 години

Astra senik.e ujas sa hora sled 65 g v ch brd da sabraneni sled 65 g da se biat no v bg gi bijat njamalo probkemi ami da si vaksinirat naikite bascvtite na vs ministri deputati vs profesorki dr koto sa po tv i ne govorat istinata sa vaksinite da si vaksinirat rodata na vasrast

20

Анонимен

преди 3 години

Otrovi i rasli4ni akergii umora deoresii ujss pischete istinite sa vaksinute v bg

19

Анонимен

преди 3 години

При сегашните темпове на ваксиниране, след три години и половина може би ще е ваксинирано 70% от населението.

18

Алтав

преди 3 години

И колкото минуси да ми праскате, дори и вие платените ***, никой вече няма да живее свободно. Всичко свърши. Когато преходния период мине и троловете ще бъдете изхвърлени на бунището заедно с останалите хора. Носните кърпи се изхвърлят след употреба защото са гнусни. Още не сте го осъзнали, но в рамките на 2 години ще живеете в чисто нов свят, който разбира се няма да ви е по вкуса.

17

Анонимен

преди 3 години

Койт са ваксинира, от ся нататък яде баура. През година ще трябва да се боцка, инак - проблем. Като му писне да се боцка, иде проблема и катафалката веднага след него. Тия дет ги даваха по телевизията - тях ги не гледайте. На тях им шибнаха витамин C и те вече го изпикаха ненужното съдържание на витамина. Вие му мислете, дет ви набоцкаха с уж ваксини.Англеов, дали се срещна със 70 годишния си баща и да го прегърне, а? Щот тъй каза по телевизията след спринцовката. Май не е, а?

16

До номер 1

преди 3 години

Заглавие от друга медия:Проф. Петрова се ваксинира с "Астра Зенека" и каза би ли сложила "Спутник V"

15

Алтав

преди 3 години

Аре бе, пратихте народа в лудницата с вашите глупости. Всички ваксини са генна терапия след която ще сте ГМОрганизъм попадащ под регулациите за придвижване със сертификат. АстраЗенека и Спутника даже са най- лоши защото не са иРНК, а са си направо генни. Вкарват ви чуждо ДНК в клетките чрез аденовирус като носител. Спутника е съвместна разработка на Гамалея с Оксфордските шарлатани. Биййте си отровите и пак ще сте заключени. Без борба, няма свобода. Спете роби.

14

11

преди 3 години

Ха такааа, с 2/3 означава с 66% по-ниска защита. Почва голямото бодене - трети път, четвърти път, десети щам и т.н.

13

Терапчо

преди 3 години

Е па теа Файцера и Мундерната не са ваксине, братоци. Ово са софтуеъри . Ше ви програмират на парчета. Първо сега ви вкараа dos-a. Не, че знайте ко е тва dos.Ma то голем смех, бе- те и IT-тата дека ся са по на двайсе годин не знаат що е тва DOS-а на компютера. Па простиот пенционер от дек да знае...След DOS-a ке ви шибнат bIOS-от, а после и ОИдоВса...Бегайте на опашка, оти без DOS нема ВиндоВс

12

Асен

преди 3 години

До ПетърНе си прав нито за бройките нито за тежестта на играта. Очевидно елита има огромни ползи епидемията и вируса да не свършва. Вируса не е толкова страшен и опасен и не случайно никъде няма да видите справедливо сравнение на починалите без ковид с тези на които им е приписано ковид.

11

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупусти и измами никакви ваксини не са ефикасни

10

Петър

преди 3 години

До юни 70% ваксинирани е нереалистично за България. Другите държави около нас ще ни покажат, че е напълно реалистично, ако взимаме ваксини от където и колкото може, ще станат нещата. Понякога си мисля, че или аз съм много умен и разбирам как може да успеем или играта е такава и тежко ни.

9

Анонимен

преди 3 години

Моля ви напишете: coronavirus south africa в google.Случаите намаляват рязко, а умрелите са колкото в Естония с 2млн население.

8

Казах ли ви

преди 3 години

Докато ударим единия щам, то дошли хиляда други, дето старата ваксина не ги събаря. Все едно да удариш в кръчмата няколко ракии и като изтрезнееш пак отново. Същото и с ваксините.

7

Нещо

преди 3 години

тролчетата изчезнаха. Защо бе мили мои,нали Пфайзер и Модерна бяха най-добрите ваксини,а в Спутник v имало водка. А да ви видя сега - заголи дупе за трета ваксина и за 4та и така до края на света както се казваше в една любима песен.

6

Анонимен

преди 3 години

Когато старата добра руска технология победи ЛГБТ западната, хахахха.