10

Ужс

преди 3 години

Овце пред кланица

9

Анонимен

преди 3 години

Това е психология, дай на българина опашка и веднага се нарежда, даже не пита за какво. Не питайте за фази, такива вече няма, нито ваксинационен план. Пълен хаос, бутане , нерви, кой превари той завари, това са зелените коридори. Толупът прави избори и ваксините са част от това безобразие. Без защита остават най-уязвимите групи. Грозно, подло, но факт!

8

Ханс

преди 3 години

Мачкай Гришо!

7

Анонимен

преди 3 години

Екатерина Захариева ще обясни ли колко ваксини отидоха за ваксинирането на чуждестранния дипломатически корпус, от какъв тип ваксини им сложиха и защо чужденците са с предимство пред българите когато ваксини няма? Сигурно живота на аборигените, родени в България е по-малко ценен според евроатлантическите ценности.

6

Анонимен

преди 3 години

лудите на стадиона

5

Русофил путинист

преди 3 години

Никой не иска да се ваксинира, тия лъжат.Бойко защо не осигури достатъчно ваксини?Вируса е измама за да докарат нов световен ред. Спутник е най добрата ваксина, защо не купят от нея?

4

Анонимен

преди 3 години

Споко бре,Тиквето "обеща" Ще вземе назаем от византийците!

3

Важно съобщение!

преди 3 години

Всички с ваксина на Pfizer и Moderna да отидат близо до клетка на 5G, за да получат ъпдейти за новите версии на вируса. Тези със Спутник V на УКВ 103,4 Мхц! А с Астра Зенека да се пазят от ръжда!

2

Анонимен

преди 3 години

Много зомбита, много чудо. Наистина сме малък, но извънредно *** народ. Да видиш на опашки, с още стотин потенциално заразни, за да се вакскнираш с ваксина с 60% успяваемост и то недоизтествана. Справка ваксините срещу свинския грип и нарколепсията при част от ваксинираните.

1

Анонимен

преди 3 години

Как се ваксинират с приоритет хора от трета група, като всички са на опашката? Това искам да знам. В тези опашки няма да се бутам. В офиса чакаме да дойдат с ваксини на Пфайзер и да ни ваксинират. Най-смешното е, че държавата не може да ги осигури и пак стана за смях, та ги внасяме от Израел.