Снимка: БГНЕС

Огромна опашка пред УМБАЛ "Свети Иван Рилски". Зелените коридори там отвориха в 8 часа сутринта и ще работят до изчерпване на количествата.

Още по темата

Ваксинират се с приоритет хора от трета и четвърта фаза, но коридорът остава отворен и за хората извън тези групи, съобщава БНТ.

Освен това продължава и ваксинирането в Александровска болница.

Вчера болница "Пирогов" обяви, че прекратява ваксинирането до пристигането на нови дози. Там ще се ваксинират само членове на ЦИК, всички на които трябва да се предостави втора доза. Вчера там бяха ваксинирани 550 души в ваксината на "Астра Зенека".

Временно се спират зелените коридори във ВМА заради недостиг на ваксини.

Коментари Напиши коментар

34

сминдух енд чесън

преди 2 месеца

Опашките показват две неща ,има доста оцелели ,но и доста оглупели,като
към последните причислявам и представителите на властта,които изобщо не са в час.

33

Случаен минувач

преди 2 месеца

Ще споделя нещо, което е самата истина.
Тази сутрин един мой колега преподавател ми се обади по телефоно и ме помоли да му взема часа на обед. Каза, че вчера му сложили втора доза ваксина и тази сутрин бил с 39 градуса температура. Каза, че в момента се чувства ужасно. Изтъкна, че в последните 5 години не е боледувал въобще. Аз го познавам добре - двуметров мъж е, на 45 години, здрав е като бик.
Аз и преди го казах, но след това, което чух, няма да се ваксинирам, ако ще на разстрел да ме водят!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде хаирлия да е!!!
След сутрешната първа доза от ваксините на AstraZeneca ето и обедните "впечатления"лека треска и метал вкус в устата,докога ще е така,ще видим!