13

No Covid

преди 3 години

Видя се,че тези бошлаф мерки,рестрикции и заключвания не вършат работа.Като има нов вирус на грип,защото КОВИД 19 не съществува,тогава всички онези жизненоспособни млади хора ,продължават да си живеят живота,а се въвежда ограничение само за онези категории хора,които най-лесно могат да развият летален край.И ето им рестрикциите-цяла държава в карантина.Пълен смях.

12

Всеки час трябва!!!!

преди 3 години

Да!

11

merki

преди 3 години

Всеки разумен човек щеше да си промени стратегията като види, че въпросните мерки не само не подобряват нищо, ами става и по-зле. Не е логично в Чехия и в Словакия с толкова мерки вече месеци да е зле според тамошните статистики, а в съседните им държави без строги мерки хората някакси живеят почти нормално...То направо човек да си помисли, че с тия тестове ги заразяват. В Словакия например тестваха цялото си население като нямаха почти никакви проблеми, а сега имат.

10

Nona

преди 3 години

Аз предлагам тестване сутрин-обед-вечер!Ама с всички възможни тестове,не само за ковид

9

Странно как

преди 3 години

в тези държави, където налагат най-строгите мерки има най-много зараза!Това според мен означава, че мерките дават обратния ефект и трябва да се премахнат възможно най-бързо!

8

Mona

преди 3 години

Чехите ни надминаха,напълно излискАха легена!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

ТЕЯ СВСЕМ ИЗТРЕЩЕХА !

6

НОШТ

преди 3 години

Глупооста е по хората, не по дърветата! А тест за бременност кога?!

5

До Чебурашка

преди 3 години

Прав си,ама както върви организацията и доставките на ваксинираните от премъдрият ти крадлив Вожд,това най вероятно ще се случи 2030 година!

4

Анонимен

преди 3 години

Чебураш ваксинирай се и в двете уши !За по-голяма защита!

3

Анонимен

преди 3 години

Да де,ама в Чехия!!!

2

aa

преди 3 години

експеримента тече с пълна пара

1

Анонимен

преди 3 години

И какво като... като позволяват да са роби на фашистки режим браво... 500 години подтисничество на нас ни стигат, даже по турско такъв разврат не е имало...