13

Анонимен

преди 3 години

Това, че е вдигнал 39 градуса означава, че организма реагира на ваксината и е по-скоро добра новина, отколкото лоша. Само някой страхливец може да се притеснява от вдигането на температурата след ваксинирането.

12

Случаен минувач

преди 3 години

Ще споделя нещо, което е самата истина.Тази сутрин един мой колега преподавател ми се обади по телефоно и ме помоли да му взема часа на обед. Каза, че вчера му сложили втора доза ваксина и тази сутрин бил с 39 градуса температура. Каза, че в момента се чувства ужасно. Изтъкна, че в последните 5 години не е боледувал въобще. Аз го познавам добре - двуметров мъж е, на 45 години, здрав е като бик.Аз и преди го казах, но след това, което чух, няма да се ваксинирам, ако ще на разстрел да ме водят!

11

Анонимен

преди 3 години

И таа отде са отвързА , та почна и тя да ни ръси мозък ?!Куцо и сакато е впрегнато да ни агитира , по това можете да съдите колко са ваксини ваксините !

10

999

преди 3 години

Някой задава ли си въпроса защо в страните с най- много противогрипни ваксинации има най - много жертви на ковид??????....???

9

Др Куин

преди 3 години

ВСЕКИ ЕДИН ВИРУС И ВСЯКА ЕДНА ВАКСИНА МОГАТ ДА ОТКЛЮЧАТ АВТОИМУННО ЗАБОЛЯВАНЕ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ НАВЛИЗАТ ВЪТРЕ В КЛЕТКАТА / НЕ В ЯДРОТО/, А ТОВА МОЖЕ ДА НАКАРА ИМУННАТА СИСТЕМА ДА УНИЩОЖАВА СОБСТВЕНИТЕ СИ КЛЕТКИ ДОРИ И СЛЕД ИЗЛЕКУВАНЕ ОТ ВИРУСА!!!

8

Анонимен

преди 3 години

И как сте толкова сигурни като ваксините са разработени за 1 година? Хвърлихте кристално кълбо и надникнахте в бъдещето или...? Не че съм антиваксър, ама колкото повече недоказани в бъдещето твърдения имате, толкова повече хора ще откажете

7

Дедо Пенс

преди 3 години

Май не сте много сигурни?!

6

Анонимен

преди 3 години

До ТЪРГОВИЯТА!Инжектираните ще са ГМО продукти. Монсанто ще е собственика им.

5

Анонимен

преди 3 години

ТАЯ ПА СПЕЦИАЛИСТКА ОТ ДЕ СА ВЗЕ ? АМАН ОТ УЧИЛИ НЕ ДОУЧИЛИ !

4

ТЪРГОВИЯТА!

преди 3 години

СПОРЕД НЕЯ не е възможно имунизацията срещу COVID-19 да отключи "алергия в дългосрочен план".Това е сериозно твърдение, докторе! Напомня на твърденията на цигарените концерни, че цигарите са полезни и на Монсанто, че ГМО продуктите са безвредни.

3

Лъжливи у.роди

преди 3 години

Ще си платите за лъжите!

2

??

преди 3 години

И как го разбрахте на ваксина на почти 6 месеца , след 1-2 години ще си проличат страничните ефекти за които хората се разписват че никой не носи отговорност, Хитлер репички да яде

1

Анонимен

преди 3 години

вервам