17

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми за тъпите тикви. Да се оправят.

16

ЗА СМЕХ И ПЛАЧ

преди 2 години

"българка на име Анна, която дошла във Великобритания за първи път с партньора си през 2016 година, за да работи във ферма," - И ЗА ТАКЪВ " ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАН ТРУД" СЕ НАТИСКАТ "БЪЛГАРИТЕ. НЕ ВЯРВАМ ЧИ ИМА ИСТИНСКИ БРИТАНЦИ МЕЧТАЕЩИ ДА ГИ ЗАМЕСТЯТ. ТОВА ЛИ Е ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО НИВО: нА " ПРОСТИ ОРАЧИ И ПАЧИ" НА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ? ! ?

15

Анонимен

преди 3 години

Ще загубят работа онези, които работят около Биг Бен чорел.А който си плаща данъците с пръст не могат да го бутнат.

14

Анонимен

преди 3 години

Който се е закахърил за родината преобразена във величествения Тошков рай сега да си стои В него! За повечето българи в Англия тя си ни е истински Рай, чувстваме се изключително добре и за нищо на света не бихме я сменили за Столипинска 'България'!

13

дедо Ташунко

преди 3 години

каква трагедия

12

Анонимен

преди 3 години

Нашите "амбициозни" младежи ходят там да берат ягоди и да мият чинии в конкуренция с африканци и азиатци, които често са неграмотни. Това те правят с надеждата да преуспеят в "бяла" държава. Тава са амбициите на нашите родители - комплексарите от соца!

11

Англофил

преди 3 години

Аз не съм ходил от 4 години, дължа осигуровки и кандидатствах онлайн и ми дадоха статус... Толкова им е системата ...

10

Евала

преди 3 години

Ми те така и нашите протестъри ще го.. Разните му там берачи на броколи, опъвачи на кабели за Интернет, миячи на чинии, цяло лято тук ни вдигаха гюрултия от скука и за паричките на Божков. После се разкараха в Англия. Ако поостанеха в БГ-то, дето уж щяха да го оправят, щяха да артисат за Острова и трябваше да си мият чиниите тук.

9

Иван

преди 3 години

Тук не става въпрос за загуба на статут, а за не получен такъв! Да, трябва да си бил във Великобритания до 31 декември 2020 за да кандидатстваш за такъв.Надявам се да направят компромис на хората заради Ковид 19.

8

Добре

преди 3 години

Отдавна искам да видя как цветнокожите им берат ягоди.

7

Анонимен

преди 3 години

Пускам сълза за българските берачи на малини, миячите, шофьорите и кофражистите. Още малко им трябваше и вече купуваха нов Мерцедес и къща в покрайнините на Лондон за 4 милиона. Сега ще трябва да ходят в Германия и цялото кариерно развитие отначало... А, момент, то 99% от тия, дето няма да се върнат, не знаят що е то кариера и квалифициран труд.

6

Анонимен

преди 3 години

Мъкаааа!!!

5

Брекзит

преди 3 години

Ще ги изхвърлят в морето.

4

Анонимен

преди 3 години

..."въпреки че са били в Обединеното кралство напълно законно, работили са и са плащали данъци в продължение на няколко години"...Само не разбирам защо, въпреки че англичаните очевадно храччат в лицата на огромен брой хора, те пак се мъчат да додрапат до мухлясалия остров.

3

53922

преди 3 години

Това е основната цел - да се поразчисти Островът.

2

Ми те...

преди 3 години

...англичаните нали затова се отказаха от ЕС, за да си правят сами регулациите.

1

Анонимен

преди 3 години

За руските граждани няма такава опасност..