24

Анонимен

преди 3 години

Баш пък тия дето миришат не са ми за пример,може би не умеят да използват водата по предназначение.Но по летища,като са ми се изпречвали на пътя освен,че се носи някаква миризма от тях и изглеждат много нечистоплътни с мърляви дрехи.И винаги се редят по опашки много преди другите се редят за самолетите си,от сигурност,защото знаят че никой не ги търпи по света и са параноични,та за повече сигурност на полета се редят часове преди нормалните хора за техните си полети.

23

дедо Ташунко

преди 3 години

За сметка на това, африканските държави получиха досега по двайсетина дози до този момент за многомилионните си населения. Важното е богоизбраните да се ваксинират, прескачайки всякакъв ред и човешки норми.

22

до 32

преди 3 години

36 милиона дози са за 18 милиона души. Една ваксинация е от 2 дози. Тоест, искат да са сигурни, че имат ваксини за 1 година напред, ако се наложат още 2 реимунизации. Не ги мисли Израел, гледай твоята паничка и заплатката от 2000лв..

21

Анонимен

преди 3 години

Гледай Израел, ***, и се учи! Не си по-умен от тях. Само си погледни жилището и си направи изводите къде си ти и къде са другите. Кой ли е по-умен? Ще се прецакат ли някога евреите?

20

Анонимен

преди 3 години

Ако следват нашият(на тиквун)почин,най вероятно ще вземат"назаем"от Франция и Гърция!

19

Анонимен

преди 3 години

С това масово боцкане скоро ще има недостиг на раб ръка във всички сфери. Ще има търсене на оцелели неваксинирани във физическа форма.

18

Анонимен

преди 3 години

И какво невероятно съвпадение, че и мъдурна, и фицер ще строят фабрики в Израел.

17

Анонимен

преди 3 години

Израел задават тона и колониите им следват повелите. Сащ ще са първите дето ще си поръчат 2 млрд броя за всеки случай. После следва Германия. Ние разбира се няма да останем назад. 30 млн. ще ни стигнат за всеки случай.

16

Анонимен

преди 3 години

"да купи още 36 милиона дози ваксини срещу COVID-19, в случай че по-късно през годината се наложи повторно ваксиниране"Не знам кой ще даде 400-500 милиона долара "за всеки случай". Тези ваксини ще бъдат забити до последната. Не бъдете толкова болезнено наивни.

15

Анонимен

преди 3 години

Не е важно какво казват, а какво означава.

14

Анонимен

преди 3 години

Явно ти не си интелигентен щом не разбираш какво казват

13

Анонимен

преди 3 години

Едновременно казват на хората, че трябва всички да се ваксинират, за да "спрат разпространението" на вируса, и че ваксинирането е безполезно и ще трябва да се ваксинират постоянно. Винаги съм знаел, че известен процент от хората не са интелигентни, но не бях подозирал колко много са.

12

Анонимен

преди 3 години

Ехо извънземните,защо не се помолите на Исус за тия дози )

11

Анонимен

преди 3 години

В сайта повече евреи има от колкото българи

10

Браво

преди 3 години

Като православен християнин, само мога да се възхищавам на тези хора. В непрестанна война с *** около тях, развиха икономиката си на световно ниво, направиха пустинята да дава по три реколти, здравеопарзването им е наравно с САЩ. Къде сме ние---- от рая-пустиня, от демокрация клептокрация , от 36 място в света по икономика - наравно с изостаналите африкански държави. Но....ние имате Лидер Тиква--тя ни оправя всеки ден. На *** човек к...набива...цитат на нашият Вожд....

9

Идиоти като теб

преди 3 години

Какви часове ще даваш бе?........не могат да преценят сами.....съдба, някоя институция ще те доведе при мен.

8

Анонимен

преди 3 години

До ПсихологКакви часове ще даваш бе?Та ти нямаш завършен 4ти клас.Стой си в кибуца/на село/в махалата и не заразявай другите с простотията си.Айде със здраве и си взимай лекарствата на време

7

Анонимен

преди 3 години

Толкова глупаво население като тяхното надали има някъде другаде.

6

Анонимен

преди 3 години

Бойко да отиде да им се помоли за ваксини, за които сме платили, но не ни ги дават!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Ваксината пази от новия грип. Новия, който беше нов когато се ваксинираш. След седмица вируса вече не е нов :D. Идва друг модел. То е като новата кола, нова е само докато излезе от дилъра..