17

Адекватно

преди 3 години

Смела и агресивна ваксинация във всички червени региони-огнищата на заразата, с предимство при разпределянето на ваксините. Нали очакваме назаем от Франция и Германия. Това му е майката, а не затварянето и изолацията.

16

Хайде де

преди 3 години

Преди разхлабването казваха, че Борисов налага логдаун та избирателите да не могат да гласуват. Вместо това, той разхлаби мерките, а това беше най-правилното решение, но пък сега щели да нараснат заразените. На село му казват на това "в чутура не можеш да го вкараш". Друг е въпроса доколко тези данни са верни, доколкото технологията на отчитане не е публична и ми липсва разрез по групи и региони. Защо не се прилага масовата имунизация с предимство в огнищата, които се съобщават. Какви са при-чин

15

Май

преди 3 години

ще съжаляваме, че не се сбъдна желанието на "оня там" да превърне това котило на злото и кутия на Пандора в картофена нива. Но не се знае. Може и да не е късно.

14

Анонимен

преди 3 години

Кръчмарите и моловете заразяват народа.

13

0,0035%

преди 3 години

Са 350 от 100 000 Хил, за Германия беше 50 на 100 000 ( сега постоянно варира според това как ги устройва червената зона ). Човек трябва доста да се оглежда, за да срещне тези 350 измежду 100К. Другито по-интересно е, колко от тези 350 са наистина болни и колко само положително тествани ?!? Носим различни видове бактерии и вируси в нас от както свят светува, а този тест неможе да покаже точно на какво реагира, така че, тази пандемия си е чисто perpetuum mobile..

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Ти не знаеш колко си прав. За съжаление няма алтернатива. Фигуранта много говори. Обградил се е със "стари"мутри, снима и подслушва опоненти. Когато трябва да действа се дъни юнашки. Градската"десница"я видяхме и в Европарламента и като районни кметове. БСП-то издигнаха индивиди докарали България до фалит. Мая Костинбродска всички знаем ЧСИ-тата и Ванко 1. Трифонов с млади"експерти" като Мика Зайкова/ако затворим Кремиковци апокалипсис/ и Чобанов/българската антиковид ваксина/.

11

Анонимен

преди 3 години

До Нещо да кажетеЩе кажем, че досега умело върви по-ръба. Лавира между вироглавия просташки манталитет на българина, безочливата опозиция и необходимите минимални мерки. Освен в Швеция, друга държава с по либерални мерки в Европа и района? КПП си бяха тъкмо на място за да не повторим грешката на Италия. Затвориха Севера, но не спряха хората да пътуват. И...бум! Става топло, заведенията могат да работят и на открито. Има вече опит и организация за поемане на повече болни. Тече и ваксинация. Та?

10

Анонимен

преди 3 години

А и между другото Бойко вероятно е сготвил изборите до процент ,знае и точния брой депутати !? Лошото е че няма алтернатива ,която да ни обидини ! Или наистина сме лош материял използван от Мата Хари

9

Нещо да кажете

преди 3 години

Нещо да кажете *** на Тиквата? При увеличена заболяемост--отваряме заведенията .....дано и на Вас, да ви намери Ковид-19....за да разберете, че и Вие сте виновни за да е на власт този ---името му не трябва да бъде споменавано.

8

Анонимен

преди 3 години

За да спаси кожата и разследване срещу него Бойко е готов да зарази всички здрави останали хора ! Мога ли да напиша ,че е ***

7

Анонимен

преди 3 години

Това са стари данни.

6

Бургас

преди 3 години

На всеки от Бургас е ясно,че нашият любим кмет има основна заслуга да сме начело в списъка със заразени. То не бяха сергии, коледни пазари, продавачи по улиците ....за сяко нещо взема комисионни и само това го интересува. Живее си на село , а градът кучета го яли. И така е вече над 12 години....няма инвеститори, много фирми избягаха в София и Пловдив, едни и същи улици се ремонтират през 2-3 години, а останалите улици са като швейцарско сирене от дупки,...но келепир да има.

5

Анонимен

преди 3 години

Най-червена е ситуацията в сините ни крепости и градовете с големи ромски махали. Какво съвпадение.

4

Вуте

преди 3 години

Изборите дойдоха. Всеки ще получи това, което иска. Отворени кръчми, училища, екскурзии...На бабите по 50 лева ( за последно) и после...кой ни ги избра тия? Ами ние си ги избираме!Всеки получава това, което заслужава! Празноглави избиратели избират празноглави управници!

3

1234

преди 3 години

Ъъъъ...Сега при този бум не е ли редно ако човек реши да си сложи ваксина да си направи тест дали не е заразен с ковид???И какво би станало ако е заразен и му сложат в същия момент ваксина?

2

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо. Важното е, че в София заведенията работят, децата са присъствено на училище а и пуснаха организираните екскурзии, така че скоро областите в червено ще са повече.

1

Анонимен

преди 3 години

Затваряй заведенията