173

до 185

преди 3 години

Като гледам само колко индивиди за дали минус,нехаресвайки мнението Ви,ми става ясно,че България наистина заслужава боко портиерчето за министър председател.Илитерати и ксенофоби чертаят бъдещето ни.....Бог да пази България!

172

ХФ

преди 3 години

Джасмин Сюлейман, стоп, тук спирам да чета статията, работата е ясна. Детето е със специфични култирни особености. Не съм расист, само казвам. Лоша продавачка!

171

Анонимен

преди 3 години

До 195Има и деца, които са завършени личности. Не е задължително вие сте били такива.

170

LosHo

преди 3 години

Група деца влиза в книжарницата ... просто да попитат и другите деца какво е станало и истината ще излезе на яве. Ако е имало шамар договорът с въпросната книжарница трябва да се преустанови, а росителите да съдят продавачката

169

Анонимен

преди 3 години

Това е изключително грозно! Какво искате да кажете всички вие - че не може да се вярва на дете, което виждаш, че не е ОК? А какво би станало при друг вид насилие? Пак ли ще оставите детето да се мъчи години наред и може дори накрая да се самоубие? Напълно вярвам на детето. Децата крият, когато крадат, но не крият, когато са ударени!

168

Анонимен

преди 3 години

Ако аз бях разопаковала играчката дали гнусната леля щеше да ме шамароса?Истината е ,че търговците са станали изключително алчни и злобни Днес щях да бия една самозвана аптекарка пробутала хапчета на баща ми за бъбреци. С невалидна рецепта без име ,подпис и печат на лекар. Така ми падна пердето, че я нарекох глупачка *** и щях да й счупя вратата.Баща ми може *** заради алчността на наглата кукумявка. 12 лв ей така в джоба на бабичката да ходи на почивки в Гърция на гърба на пенсионе

167

Анонимен

преди 3 години

Застаряващата леличка трябва да бъде осъдена на 12 брутни заплати.Другият път да не посяга с мръсните си ръце на малки деца. Бащата ако не е заспал льольо да върти телефоните и на селянката й се покаже как действа правосъдната система.

166

Анонимен

преди 3 години

Един татко на едно дете казал.Не искам да коментирам. Някои хора просто си търсят скандали без никакъв повод.

165

до Просото

преди 3 години

Пич,нуждаеш се от психиатрична намеса,не помощ,а намеса!!!Аман от ксенофоби,де****а и моделите ви де***а.Иначе сме гоуеми разбирачи,педагози и патреотЕ.адии русиииии,ко стаа чувьек?

164

рускиня

преди 3 години

Защо думи на дете се взимат за чиста монета? Децата могат да преувеличават, изопачаватБаща заместо да търси права, да вземе и да възпитава Джасмин, или по скоро маугли, която не знае как трябва да се държи в обществено място.Продавачка да подаде насрещния иска за опорочаване на името

163

Анонимен

преди 3 години

Аре бе, едно време американците като разфърляха играчки-бомби, по-добре ли беше?

162

Говорете с децата

преди 3 години

Не знаем точно какво е било, но това са малки деца и не е нужно насилие и бой за да разберат как да се държат. Може да не му е обяснено в къщи, че не трябва да разопакова нещата в магазин. Въпреки че е лесно има много неможещи това родители и баби/дядовци и понякога се налага боя като крайна мярка. Но това, че боят изграждал е пълна глупост. Агресията води до агресия от страна на детето. Ако биете дете и мислите че е ОК, по-добре идете на разговор с Психолог. Обяви -в нета!

161

Анонимен

преди 3 години

Читавите народи/нации се познават по отношението към децата си!

160

ПроСоТо

преди 3 години

До до Про Со ТоОкей!..Щом казваш,нема да имам деца и нема да са "размножа"!Ще оставя ВИЕ-членестоногите,да напълните Земята..

159

Анонимен

преди 3 години

Ние едно време един шамар получавахме не веднъж в живота си, а на час, сегаааааааа да не ги пипнеш, абе хора слезте на земята, това е .....естествена реакция, да, не е редно но ето случва се.Сега всеки български бабугер бере посятото с шамари от едно време! Варенето в собствен сос е аналогично!

158

Barba Ganios

преди 3 години

...na roditelite mu po edin e triabvalo da udari ,ne samo na idiotcheto !!! Te taka sa go NE vazpitali !!! Liberalntana demoNokracia e chumata na 21-vi vek !!!

157

Анонимен

преди 3 години

Като ви четях до сега коментарите си личеше явен про руски уклон,анти-боко(ок е!!) уклон ,ама това ксенофобията ви е запалила екзотичните "мозъци" и не ми харесва,усобьенну русинцитииии,пак са изложихтиии...

156

ПроСоТо

преди 3 години

"ДЖАСМИН СЮЛЕЙМАН"..????..НЯМАМ ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ!..И о,каква "трагедия"!...От едно шамарче,"крехкото чедо на Алла"-Сюлейман,изпаднало в.."дълбок стрес".....Разбира се,ИМИГРАНТА-стария Сюлейман, се прави на отстрелян за това,че за такива дейности в родните му муслимански държави ТРОШАТ РЪЦЕ!..и са "ОПЛАКАЛ",наглеца!.."Който жали пръчката,ненавижда чедото си.Който го обича,наказва го на време"....ОТ МОЙСЕЯ !!!!

155

Дора

преди 3 години

Те повечето тетки в книжарниците са по-невъзпитани и груби от всички други продавач-консултанти!

154

Ххх

преди 3 години

Джасмин Сюлейман не знае ли, че има ислямски държави, в които ръце секат за пипане? Буквално. Късмет извадили, че са в България.