10

Мистика и укултизъм

преди 3 години

Неразкритите убйиства във България са паранормално явление и загадъчни сили са намесени М А Ф И Я!!!

9

Диана

преди 3 години

Спомних си за един ТВ сериал за една ясновидка, работеща за полицията в една скандинавска страна, който беше по истински случай...Дали пък ако Гешев се обърне към някой ясновидец нпма да има резултати?!...

8

Интересно

преди 3 години

Какво им пука на МВР като с Пернишката секта случаят е идентичен, с малката разлика, че в сектата участват и полицаи, а потърпевшият е в домашен арест!

7

Анонимен

преди 3 години

Само истински йориз завършил пуца за милиционери от гешовия род, може да се справи с подобен случай. Браво на господин булонката на господин пеевски.

6

Анонимен

преди 3 години

Хората на Галев още си работят за тях там, това го знаят всички освен каскета.

5

Анонимен

преди 3 години

Може да е отишъл при Братя Галеви.

4

Анонимен

преди 3 години

Питайте врачките, астролозите, екстрасенсите от телевизиите.

3

АнонимеН

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕХ КОЙ Е ТОЯ КАПЛАТА!!!НАПИСАХ ГО В ГООГЛЕТО И НАТИСНАХ ИЗОБРАЖЕНИЯ!!!И СА СТАТИЯ СЛЕД СТАТИЯ :DКАПЛАТА БИЛ ЕДНА ОТ МУТРИТЕ ОХРАНА НА БРАТЯ ГАЛЕВИ С КОИТО БИЕЛИ И РЕКЕТИРАЛИУБИЛ ЯНЕК ЗАРАДИ НЯКАКВА ЖЕНА ТАКА ПИШЕА НА ВЪПРОСА КЪДЕ Е ЯНЕК? КАПЛАТА ОТГОВОРИЛ: ЕПА ТОЙ СЕ КАЧИ У КОЛАТА И КАЗА, ЧЕ СЕ СИ ФАНЕ ТАКСИ И СИ ОТИДЕ :D-----------ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ТРУП И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ БЕЗ ТРУП

2

Детектив

преди 3 години

Да неси мислят, че е отвлечен от извънземни и ще им го върнат.

1

Анонимен

преди 3 години

Само Каскета не разбра, че Янек отдавна не е сред живите.И доста удобно не обелва и дума за незаконния арест на Пламен Узунов, за който съдът се произнесе преди 10ина дни.