12

ЦИНИК

преди 3 години

Мислете му гражданятаа ! Гладни жа одите ! Отзад паяжина ша фанете ! Ний на селу сме си добре.Нек ни викате,че сме прозти селяни.

11

Анонимен

преди 3 години

жалко с мешно крадливо недоразумение мухобойко

10

SS

преди 3 години

Добре е ,че все пак храна има! Какво ще стане ,ако рафтовете в магазините се изпразнят ? Или цената на консерва стигне цената на златото ? Някой замислял ли се е над това ?

9

Анонимен

преди 3 години

то не може да печаташ трилиони, после да ги раздаваш на държавните лакеи и да няма инфлация - това са хора които не са направили дори един домат...

8

SS

преди 3 години

Хванали са ни в капан! Дори и да не искаме ще купуваме това което ни предлагат,и на цена каквато ни кажат.Трябва да се яде ! Тези които имат връзка със село и отглеждат някакви животни и зеленчуци са по добре.Но масата от населението живее в градовете.Имаме ли избор?

7

Патриот

преди 3 години

ЗАради пандемията логистиката и производството на храни е сринато очаква ни глад ,предупреждавах за това преди месеци ,по данни на самото ООН над 30 милиона са заплашени от гладна смърт !Тотални сриване на икономиката и доставките зануляване на населението ще става страшно !Затова ни готвят скакалци и ГМО лабораторни заместители на истинската храна !

6

Абее

преди 3 години

Храните в България преливат от всевъзможни Е-та, палмово мазнини и какво ли не друго, но за проверяващите това не е проблем. Цените са като за първокачествен продукт ама получаваш последно качество. В Румъния, Сърбия, Турция, Гърция навсякъде храните са по евтини и в пъти по-качествени.никой не ни е виновен. Просто трябва да спрем да купуваме за известно време некачественте храни и ако на търговци и производители не им дойде акъла са фалират. Дано да разрешат внос на храни от Турция. Идеални са!

5

баба мара

преди 3 години

олиото и хляба поскъпнаха осезателно месото не се знае от къде е и на колкогодини е каимата от какъв материал е направена млякото е осн храна на пенсионеритекоито нямат зъби а цените са вече непосилни

4

SS

преди 3 години

Питам ??? ГОТОВИ ЛИ СМЕ ЗА ИЗВЪНРЕДНИ СИТУАЦИИ ?

3

91609

преди 3 години

Пазарувам по цени на дребно и наблюдавам трайна тенденция към все по-скъпо, по-некачествено, по-безвкусно. Експертите явно не пазаруват,щом не могат да определят тенденцията. Сигурно я карат на фотосинтеза...

2

SS

преди 3 години

Казах ли ви ? Идват лоши години ! Не харчете пари за глупости! Очаквайте и неочакваното!

1

Анонимен

преди 3 години

Фсичко и тва е.