18

Анонимен

преди 3 години

По заповед на арапа убиха Кашоги и го разфасоваха под измислени обвинения.Да, и това стана точно в турция и целият свят го знае.Изобщо да не се ослушват.Саудитска Арабия е гнездо на оси и развъдник на усойници и никой не си прави илюзии за това.За такива - само изгаряне на цялото котило до крак.

17

Тео

преди 3 години

Трябва тази територия да бъде оставена да си решават проблемите сами. Израел се изнася, всичко останало се огражда с тел - от Турция, през Саудитска Арабия до Пакистан и отгоре Афганистан. Ограждат ги с тел и ги оставят да си решават проблемите. Бас държа, че след като се изтрепят взаимно после земя ще има за всички - включително и за евреите. Оставете хората да си решават демократично проблемите! Защо им се месите и им натрапвате държави и нрави? Я вижте как хубаво се разфасоват помежду си!

16

Анонимен

преди 3 години

Американците съ решили яко да издоят "принцъ" от "Хиляда и една нощ"!Кът за начало 500 милиарда, пък после шъ преценят още колко!Шъ зависи от бюджетният дефицит в Щатите!

15

Мда

преди 3 години

До Дядо ВиСаудитците убиша Хашоги,но турците ги улесниха максимално.Идеята беше да използват убийството за собствени цели и го направиха.Турция тогава беше много притисната от САЩ.

14

Handel

преди 3 години

Понеже тук никой не го казва - въпросния "Хашоги" беше шеф на терористическа организация, подкрепяна от Демократическата партия на САЩ и *автор* на статии в Ню Йорк Таймс, като идеята на демократите беше да наложат чрез него демокрация в Саудитска Арабия. Поради което въпросния Хашоги мислеше че е хванала господ за шлифера. Но се оказа че не го е хванал за шлифера, а за нещо друго, и не е бил господ, а някой друг.

13

Писна ми

преди 3 години

От тия и техните тъпотии.

12

От бай Тошо

преди 3 години

Че се избиете бе, ШЕБЕЦИ.!.

11

Кой по-точно

преди 3 години

Трябва да бъде наказан? Поръчителя или одобрителя-съучастник? Щото се пише и може би знае,кой е поръчителя,а това не е Саудитският принц.

10

Анонимен

преди 3 години

Когато човешкото същество се мисли за повече от Висшия разум - Създател.

9

От бореца

преди 3 години

Драмите на обрезаните мозъци - ердоги, кашоги и биг салам, ромски драми.!.

8

факт

преди 3 години

На тези хора им липсва онази част от мозъка , отговорна за съжаление, съчувствие и милост... Почти всички араби, джипси, голяма част от африканците и жълтите... Единственото решение е да бъдат използвани за роби в лагери и обекти. За жалост има и европеидни индивиди с такъв мозъчен проблем. При някои зависи и от религиозните чувства и среда на живот.

7

Анонимен

преди 3 години

A истинат е, че принцът иска да направи Саудитска Арабия модернизирана светска държава и това личи по всичките му действия, а западът продължава да води задкулисните си игри и да иска заради неявната битка между кръста и полумесеца да държи ислямския свят далеч от опити за реформи. Просто християнският свят иска ислямският да е неук, хората да живет като в каменната ера и да бъдат дивaци, които са лесни за управляване. И му търсят цаката на принца.

6

Дядо Ви

преди 3 години

До МдаСаудитците го направиха.

5

Анонимен

преди 3 години

туй да не ти е демокрация, ***?коя си ТИ да сееш срам у султана?

4

Дядо Ви

преди 3 години

Убиха човека и го хвърлиха в кладенец.

3

Мда

преди 3 години

Убийството на Хашоги беше блестяща операция на турските служби!Успяха да подмамят Хашоги доброволно да влезе в саудитското консулство,където се случи и желаното от тях.После турската дипломация и пропаганда се възползва в максимална степен!Машаала,дето се казва.А ролята на ханъмата е ясна-преструва се на "влюбена" и иска брак.Хашоги обаче трябва да получи документите за развода именно в косулството и тя го е притиснала да поеме безнадежден риск.Класика в жанра.

2

Анонимен

преди 3 години

А Борисов и Гешев кога???

1

Анонимен

преди 3 години

Само да не ходи в посолството на СА.