7

Анонимен

преди 3 години

Всички по маски и бански за по-сигурно.

6

До 1

преди 3 години

Нещо ти е повредено мисленето. Обемистият багаж пречи на останалите хора и не му е мястото сред много хора. Това са елементарни неща и всеки завършил поне първи клас би трябвало да го знае.

5

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименможе и да си прав,но кой ще тръгне на такова събитие с обемист багаж,ако наистина се е запътил към тържеството?..И какво ще има в него?..-Юрган,възглавница,чаршафи,разни глезотии?

4

ПроСоТо

преди 3 години

До Гумен Гуменовти просто си една болезнено "неостра" домашна птица,отглеждана заради деликатеса "гъши пастет"..

3

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Поема за Петьр-Емил Митев : П-Е е като дядо си мил. Препьнат в гората, вьрви по тревата. П-Е е признат активист : Турист, комунист , социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки . За всеки проблем ще реши, коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на витошаря : " Само от спортист в планината ти ще се спасиш , защото долу е полиция , горе е милиция и навсякьде е авиация без комуникация. ". Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш.

2

Анонимен

преди 3 години

Такава голяма провокация към САЩ и Западна Европа, НАТО и Европейския съюз.На 3-ти март Русия ни освободила от Турско робство.Ще има санкции от НАТО, САЩ, Западна Европа и Европейския съюз към Българияза такива твърдения.

1

Анонимен

преди 3 години

Да ви имам мерките! Обемистия багаж не значи, че някой е опаковал танк за да гръмне поредния политик, половин кило подходящо вещество стигат за такива фойерверки, че може да ни се стъжни отвсякъде.