125

А бе

преди 3 години

До Целта оправдаваИма нещо такова-май Хитлер е манджурски кандидат,програмиран да изпълни задача на еврейското ционистко ръководство-разпалване на Световна война,която смачква Европа и довежда до господството на САЩ(тоест на евреите).Милионите загинали евреи(предимно източни,нечистокръвни) са необходимата жертва...

124

Анонимен

преди 3 години

Бащите на Хитлер са КРУП, Сименс, БМВ, Телефункен, Байер, Мерк, Хуго Босс, пруските военни аристократи, германските банкери, генералите Хинденбург и Лудендорф.

123

до 136

преди 3 години

Да можеш да го наричаш Катинския миротворец---*** много си добре ,

122

Анонимен

преди 3 години

Има ли връзка между тази статия и скандала с БНТ преди дни?

121

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е най-великата личност на 20ти век!!!

120

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувачНа Сталин родителите са били кротки,православни християни,които дълго са се молили да им се роди дете и се ражда Сталин.

119

Анонимен

преди 3 години

До РозаНа нас Сталин не ни е направил нищо лошо,нито е започвал войни, а и не Сталин ,а Хитлер започна войната в цяла Европа. Първо Хитлер завладя западна Европа,след това воюва в източна Европа и изби маса народ в цяла Европа и Африка,а съюзника му Япония - изби маса народ в Азия. Не може да има никакво сравнение между военолюбеца Хитлер и миротвореца Сталин!

118

Случаен минувач

преди 3 години

Направете същото изследване и за родителите на Сталин! Наистина в Грузия обстановката е била по-различна от Австрия, но все пак...

117

Анонимен

преди 3 години

Само като му видиш "тиквата", особено в областта на очите, и ти става ясно, че е бил агресивен и неприятен.

116

Тео

преди 3 години

Т.е. немците и те са си имали бай Г... да не му пиша името, че излизат звездички. Нищо ново под слънцето. Колкото до синът му ... човека е бил талант. Само такъв може да се издигне до едва ли не божество в нацистка Германия. Провалила го е властта - просто е рухнал под тежестта и. Ако не беше нападнал другия диктатор - Сталин, светът щеше да е по-различен. Дали по-добър - не се знае, но със сигурност различен.Нека все пак не забравяме,че ВСВ е пряко следствие на първата и реваншизма на Германия.

115

Анонимен

преди 3 години

Драга, искаш да ми кажеш, че е бил по-*** от 5 човека, а по-умен от 60 милиона? Ами...това не доказва ли моята теза?

114

Роза

преди 3 години

До АнонименРазбира се,че е имало по-хитри от него,но за тях е било удобно в дадения исторически момент той да бъде на власт,за да получават облаги от това!Хитростта е до време-докато по-хитрите от тебе те изритат!

113

Анонимен

преди 3 години

А защо не е имало по-хитри от него?И ако хитростта е природна даденост, значи е бил по-висш на генетично ниво, нали така излиза?

112

Роза

преди 3 години

До АнонименЗадаваш нелогичен въпрос!Разбира се,че може!Има безброй примери!Хитростта е природна даденост,а образованиетосе придобива по-късно.Например Тодор Живков също беше необразован,но беше хитър!

111

Анонимен

преди 3 години

Роза, много си несъобразителна.Как може необразован човек да бъде хитър?

110

Роза

преди 3 години

И Хитлер,и Сталин са били патологични личности,но природно хитри.С хитрост са се докопали до властта.И двамата са били необразовани и войнолюбци.Дори дъщерята на Сталин,Светлана,признава в интервю,че баща и е бил лош човек и не иска да си спомня за него.В една стара антивоенна песен се казва:"Хора,бдете,за да има мир!"Истинския ужас на войната знаят само тези,които са я преживели и които са изгубили близки хора в нея.

109

Целта оправдава

преди 3 години

Евреите са плащали на Хитлер за ВСВ. Целта е била да се пренесат в жертва много невинни еврейски живота в името на вечно господство на еврейте над човечеството!

108

Голям Баща

преди 3 години

Браво

107

Анонимен

преди 3 години

ами това е бащата на фашизма , сър....

106

Анонимен

преди 3 години

Баща му на Хитлер е бил побойник садист ,какво го въртите и сучите?