16

Анонимен

преди 3 години

Този защо още е в България?

15

Обективно

преди 3 години

Тоя не е "като лик" ами "като гсс"

14

рпг-7

преди 3 години

Датата на изборите този път съвпада с католическия Великден.---------------Е, и?Половината българи Православни, другата половина атеисти, кът сложиш и мюсулнаните и туй-то...Бе, на кой му пука за 2-3% католици у Бг!

13

House M.D.

преди 3 години

Другарят Кортезе иска и да се почита паметта на най-откровените престъпници на този свят - шумкарите. Като как, другарю Кортезе, да почитам травестити като Васко Демиревски или Асен Агов-дядо?

12

Анонимен

преди 3 години

Незнам колко още ще съществуват католиците.Оглупаващия папа току виж забранил и великден и приел исляма.Хрумнало му да се халосва с шиитите в Ирак.

11

Анонимен

преди 3 години

Айде много важно. Прав е човекът. Едно 80% от мрънкащите едва ли посещават великденски служби или литургии, така че съвсем друга е причината. Предполагам мъката е, че няма да може да си на масата с ракийката от сутринта както знаем, че се "празнува" по време на църковни празници.

10

Анонимен

преди 3 години

Браво на Кортезе,да го каже това на герберухите,които изведнъж много се присетиха за католиците в България.______Дипломатичен!Хич не е приятно на Великден да гласувам. Вероятно, като повечето българи, не бих отишъл. Човек да поспи, да си честити с близки и, станало време за обяд на събралата се от цяла България фамилия.Как да ида да гласувам?!Та, ще изгубим гласове!Не само тук, и на Запад!С 35 секции.Ще летя 1-3 ч. до другия щат да гласувам, и обратно, да празнувам?!Тоя вот е важен!!

9

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава ( да кажа тук похвалните слова ) . Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили . Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран. София (2019).

8

Анонимен

преди 3 години

Тоя уж нещо беше обиден и щеше да ни освободи от присъствието, ама нямаме късмет.

7

vlady

преди 3 години

Жалби за нарушения ще могат да се подават едва в неделя следобяд - компетентните служители на Арменска Апостолическа Църква няма работят с граждани преди тържествената литургия за Възкресение Христово в неделя.

6

Анонимен

преди 3 години

Нагласената измама наречена избори и демокрация, за който и да гласуваш пак са мутри и пионки на краварите.

5

Патриот

преди 3 години

отивате сутринта да гласувате и на обяд вече сте се на%*** и повръщате !Къв вие проблема бе ,освен това сте забравили че България е православна държава!

4

от Плевен

преди 3 години

Отец Кортези е широко скроен Божи човек!Нали помните защо той за известно време преди години напусна пределите на България ..?

3

Анонимен

преди 3 години

Гербавите ореваха яко,сега поне им го казаха право в очите,но те едва ли имат такива!

2

Анонимен

преди 3 години

Аз на 4-ти не мога празнувам рожденния ден на Мики Маус.

1

Анонимен

преди 3 години

Браво на Кортезе,да го каже това на герберухите,които изведнъж много се присетиха за католиците в България.