19

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите 4 кошера ги откраднаха и даже не се ядосах. Остана едно бунгало с малко инвентар и ако го окрадат да си го ползват със здраве. В градовете е по-малка дивотията. По селата вече за нищо не става, казвам го със съжаление, защото съм над 50 годишен и съм ходил много на село.

18

Радо

преди 2 месеца

Хайде пак поръчковите чиновници в действие

17

Анонимен

преди 2 месеца

Утре кръчми и молове и училища пак ли ще са затворени след като гледам в ПИК какво е положението за един ден са

16

Анонимен

преди 2 месеца

Отвориха кръчмите короната расте някои имат яко полза от това бе искат нито кафе та нито стадиони искат само разходка и работа бъдете весели искаме си нормалния живот писна ни всеки месец или правете нещо или се махаите не става нищо от вас ваксини има болни растат кои е за лудницата

15

Мария

преди 2 месеца

Вместо да проверяват кой пръска със забранени препарати и трови пчелите, че и хората, те тръгнали посред зима на проверки на кошерите.

14

Мария

преди 2 месеца

Пчеларите протестираха и веднага ги наказват с проверки.

13

Tonita-7

преди 2 месеца

Ще ги ваксинирате ли?:)))

12

Православен славянин

преди 2 месеца

БХК да се самосезира ,как така кошера се упрвлява от Кралица която снася яйцата ! Може да има и търтеи които направо ще раждат !

11

Православен славянин

преди 2 месеца

Да се чете ,на моя човек така ,а на другия на майната му !

10

КАРЛОВЕЦ

преди 2 месеца

МОЙ ПРИЯТЕЛ ИМАШЕ 5 КОШЕРАСЛЕД МИНАЛАТА ЗИМА ОСТАНА САМО ПОЛОВИН КОШЕР

9

недоразбрал

преди 2 месеца

Ще проверяват пчелните семейства дали са си вкъщи ли?!

8

ПроСоТо

преди 2 месеца

някой просто иска да си внася евтин мед и нашите пчелари му пречат...Ще видите как ще измислят десетина "причини" да "РЕДУЦИРАТ" броя на пчелните семейства,защото много от тях "ще се окажат" .."болни".Ще последват и "Нови,по-строги правила за пчеларите,съобразени с изискванията на ЕС"..Нещо като избиването на стотици хиляди свине като "предпазна мярка" за някаква болест,която би умъртвила стотици пъти по-малко добичета ако ги бяха оставили...геноцииида е страшен!!!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо бе, не се тревожете за пчелите, растенията, животните... Бил Гейтс, този неканонизиран светия, ще ви нахрани със синтетично месо, пастет от ларви, протеиново брашно от щурци. Естествено, само за имунизираните.

6

Апис

преди 2 месеца

След дъжд качулка. И найвероятно ще увеличат изисквания, тичания,бюрокрация и разбира се и нервите и разходите на пчеларите. А това,че разрешиха внос на геннномодифицирани семена,отрови всякакви и тютюноиди,изсичане на медоносните гори, ще се правят на глухонеми властимащите

5

Еее

преди 2 месеца

Избиха прасетата,овцете с фалшиви оправдания и измислени болести...сега явно ще подкарат и пчелите.Трябва да подкрепим пчеларите - Не спасим ли пчелите загиваме и ние.

4

Майстора

преди 2 месеца

Мнее, някаква друга е целта. Кофти, и пчеларите нападнаха. Ще видим с каква зла задна цел. Може би медът не е правилният жълт цвят по изискванията на ЕС.

3

Оставете пчелите, бе

преди 2 месеца

И тях ли ще изджендеряват ?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Тия погнаха и пчеларите! Забележете КОЙ месец е? Абе, гении - те пчелите спят сега. Нали като отвориш кошера и ще ги убиеш! Какво ще броиш? Трупове? После какво ще има? Мога да кажа какво няма да има. Няма да има никакви цветя, зеленчуци и плодове.

1

Анонимен

преди 2 месеца

и само някъде в пчелните семейства да не се носи маска или да не се спазва дистанция.. глоби глоби глоби и затваряне на кошери