31

Анонимен

преди 3 години

Моят глас ще е за БСП - Техноимпексова! Само тя може да оправи България, По устав! :))))))

30

Ангелче

преди 3 години

Колкото и да ви се иска, колкото и да налагате мнението си платени студийни *** , в едно сте прави, че изненади с изборната активност ЩЕ ИМА !Ще има, но не във желаната от вас посока към минимум като уж в останалите страни от ЕС.Подкупнико !!!! В никоя друга страна нямаше цяло лято протести и бедността и корупцията не са в такива размери като в БГ.Народът не се страхува от вашия КОВИД ! И ще гласува, когато е решил.Видя ли бе, лош говор такъв каква бе активността на избирателя в ОБЗОР ?

29

Чичо дядко

преди 3 години

Мафията може да се измете само с нови съдии, прокурори и следователи. Пълна лустрация на съда и полицията. Примера е Сингапур преди 60 години. Имало страшна корупция,слаба здравна система и никакво образование. А сега всички знаем къде е Сингапур. Който го хванат в корупция в затвора най малко 20 години . След толкова нема да им се харчат вече ,, заработените,,💸

28

Анонимен

преди 3 години

Кои са в затвора )всички да навързани ,сега си правят рекламите по фейса ,много да смешни ,как обясняват кой кво прави ,като си мислят че нещо ще се промени ,като тия от ...има такъв народ ...,ми изправете се като мъже в друга тв и кажете

27

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Ще има вкарани в затвора много политици и всякаква ***

26

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Това им беше на крадците ще връщат всичко

25

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Приключва лапачката и почва затвора на всички крадци овце

24

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

30 % ще е избирателната активност народа няма да ви гласува крадци сте всичките

23

Анонимен

преди 3 години

аз ще гласувам за АБВ заради Мангъров

22

Анонимен

преди 3 години

Е дали се не опитвахте до сега да я намалите да минат купените гласове и умрелите гласове

21

ЗА Какъв COVID......

преди 3 години

бълнувате ?народът е отвратен от БГ "политиците"Нищо ново няма на хоризонта освен джипове и пладнешки грабежи !

20

гражданин на София

преди 3 години

Чудя се каква очакват от Слави Трифонов!?Какво от това, че може да събере много хора на концерт?Нима това ще му помогне в управлението на страната?Не, жалко е, че продължава да има толкова безмозъчнихора, които вярват на казано-речено.Не случайно в развитите страни има партии и техни подготвенихора, които могат да поемат управление.Който си мисли, чедържавното управление и публичните финанси са просто нещо,жестоко се лъже!

19

Анонимен

преди 3 години

Тренд са от слугинажа, вярно е!!!

18

Анонимен

преди 3 години

В БЪЛГАРИЯ ИМАШ ДВЕ ОПЦИИ:ГЛАСУВАШ-КРИТИКУВАШ,НЕ ГЛАСУВАШ-НЕ КРИТИКУВАШ!КАКВА Е РАЗЛИКАТА?НИКАКВА!

17

xaxsas

преди 3 години

Аз съм от живеещите добре и не гласувам. Смятам че преди човек да се вслуша в исканията на протестиращите трябва да погледне начина им на живот. Ако се окаже, че протестиращите не пият, не пушат и се грижат за природата и животните - да ще отида и ще им подам едно рамо, но истината е че напоследък не се припознавам нито в протестиращите, нито в управляващите. Оказа се че като човек намери баланс между идеали и битие става независим от случващото се навън.

16

Анонимен

преди 3 години

Не нападайте вестоносеца! Опровергайте го като заведете повече хора до урните.Ама не можете, защото сте заети с чешене на клавиатурите.

15

Анонимен

преди 3 години

Важното е всички членове на шайката да бъдат въдворени където им е мястото!В затвора.

14

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Социолозите са...платени,това е известно даже и на...пеленачетата.От тук нататък,нагласите за които говорят са едно към едно шменди...капели.Сега ако пуснем след...този,да коментира Синият Шаман,ще изкара нещата на 180 градуса,но понеже е...артистичен да ти е...кефф да го слушаш.Истината е...една;масовият вот плаши отиващата си...хунта.Надяват си ковид...паниката да спре народа към урните,но това няма да се случи.Варианта пак Боко да е...премиер,действа стопиращо на...страха и вота ще е...масов.

13

ДДРОнег

преди 3 години

Който не гласува подкрепя статуквото !!!И както се изказа много правилно по-долу Анонимен 6, самит е партии имат интерес от ниска избирателна активност, за да разчитат на твърдия си електорат и платените гласове !!!Затова, ако гласуваме масово и не за герП, може да объркаме сметките на мафията !!!Но съм сигурен, че пак няма да минем 50-60% гласували !!!Повечето се правят на "ощипана мома" и не иска т да се цапат с политиката, "щото била *** и нямало за кого да гласуват" ???!!!

12

До коментар 2

преди 3 години

Щом намаля значи е регресия, не прогресия. Хора, образовайте се повече, учете и бъдете здрави!