9

Анонимен

преди 3 години

Няма по надути същества от тенесисчетата. , -като човех тренирал тенис години.

8

Анонимен

преди 3 години

Когато Гришо беше на годините на Адриан Андреев, вече беше в топ 80. Много повече труд трябва, за да влезе в топ 200 или топ 100. Може да вземе пример от Григор Димитров.

7

Анонимен

преди 3 години

Помниш дръжки. На олимпиадата падна от Марин Чилич, който тогава беше по-силен тенисист от Гришо и един от най-трудните противници на нашия Гришо.

6

ДДРОнег

преди 3 години

До ДоДДРОнегИ тук го аплодираме и поздравяваме !!!И точно ако иска да затвори устата на нефелнциите, нека покаже че може да играе добре и за България, не само за себе си !!!Щото още помня как падна още първия си мача на Олимпиадата !!!

5

Анонимен

преди 3 години

Българинът не мрази всеки успял с труда си. Мразят една малка група шумни комплексари.

4

ДоДДРОнег

преди 3 години

Българинът мрази всеки успял с труда сиТочно заради неудачници с претенции като теб не играе за България! Трябва да е луд,да се радва на невежи *** не постигнали нищо в живота, от Люлин,Дружба и Обеля или Павликени да го ругаят,обиждат-Дришу,***,слабак,неможач и т.н.Само съотечествениците ни в чужбина го поддържат! А и той заведе националният ни отбор в Австралия на отборното световно!И там българите ги аплодираха ,въпреки че останалите момчета са от 300 до 500тното място в ранкига!

3

ДДРОнег

преди 3 години

Иначе поздравления за малдия Адриан Андреев, дано да надмине Григор Димитров и да играе и за в бъдеще за България !!!

2

ДДРОнег

преди 3 години

Една от лошите черти на Григор Димитров, за което много (вкл. и аз) го критикуваме - не играе за България, за купа "Дейвис" !!!А обяснението, че в индивидуалните първенства под неговото име пише България, т.е че там играел за България могат да си го заврат там, дето трябва !!!

1

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Хришуу