21

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте с оранжевата маска.

20

някой

преди 3 години

АЗ ПЪК ИСКАМ ЧЕРВЕНА С РОЗИЧКА. ЩЕ СИ ПОРЪЧАМ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ВИДИМ МАЙЧЕТО ТОГАВА КО ЩЕ КАЖЕ...... ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ СА ПСИХИАТЪР. ДА ХОДЯТ НА НАРЕЧЕН ДА СИ ТОПЯТ Д....... И ДА СИ УСПОКОЯВАТ СТРАСТИТЕ!

19

Зозо

преди 3 години

Хахахахааааааа, дрогарииииии пак голям напън, малка пръдня :)))))))))))))))))))))))))))))И как по-точно ще се разбере за кой съм гласувал в стаичката, по цвета на маската с която съм :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Пълен резил другариииии.... резил :)))))))))))))))На 04.04.2021г. Боко ще ви такова яко, с разлика :))))))))))))))))))))))))))))))

18

ЧЕРВЕНО ПОЗОРИЩЕ

преди 3 години

И СНОЩИ И ДНЕС /И СЕГА 14 ЧАСА ПО НОВА/ ГЛЕДАХ ВНИМАТЕЛНО НОВИНИТЕ С ОРАНЖЕВАТА ТОРБА ПОСТАВЕНА НА НАЙ ВИДНОТО МЯСТО, НА ЕДНА КРАЧКА ОТ ПЪТЕКА ПОСТЛАНА С НАЧУПЕНИ КАМЪНИ/, ВРЪЩАХ КАРТИНАТА И СЕ ОПИТАХ ДА СИ ОТГОВОРЯ ЗАЩО ОРАНЖЕВАТА ТОРБА Е НА ТОЛКОВА ВИДНО МЯСТО, СЛЕД КАТО НАОКОЛО ИМА ХРАСТИ- А ДА ПОЗОРИЩЕТО БСП И МАЯ СА СПРЕТНАЛИ МИКРОАФЕРА В СТИЛ КОСТИНБРОД И ДОКАТО ХОРАТА ПОСТАВЯТ ОРАНЖЕВИТЕ МАСКИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ СНИМАНИ- АМАН ОТ ЧЕРВЕНОТО РЕЗИЛИЩЕ И МУТРИТЕ МУ!

17

1

преди 3 години

До Анонимен-17 също както на тиквата,бсп и дпс ,му пречат,че почна да ни плаши,ако дойдат на власт,щели да спрат фондовете,но тиквата не знае,че жлъчката ни е спукана,и от нищо не се страхуваме,на 04.04.2021 г.ще го пратим при цецка-цъфналата герберка,и при манекенката фидосова,от Северозапада.

16

orange county

преди 3 години

Оранжево небето, оранжево морето,оранжева тревата, оранжев и градът.С оранжевите майки, оранжеви дечица,оранжеви китари, оранжево звънят.

15

Нострадамус

преди 3 години

Маските са жълти като паветата на "протестите"! Само след 33 дни вярващите в "социалологическите" проучвания ще усетят резултата от провокирания от вдигнатия юмрук вот на отхвърляне на комунистическите химери! БСП ще бъдат заврени в задния ъгъл на парламента! А партизанския командир Радев след 6 месеца ще е на бунището, заедно с антуража си.

14

4epa

преди 3 години

ОРАНЖЕВАТА МАЯ ,ОРАНЖЕВИТЕ БРАТЯ ГАЛЕВИ- СА РАЗВЪРЗАЛИ КЕСИЯТА !!!!!!!!!!!!!!!

13

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Аз също не мога да вдяна връзката между цвета на маската и гласуването. Дават ми оранжева маска да отида да гласувам с нея и какво? Да не би в маската да има вградена камера да записва как съм гласувал?Не казвам, че няма измама, просто не разбирам схемата?

12

Ха-ха

преди 3 години

Голям бой отнесоха другарете :) И по-зле ще им става

11

ПЕЧАТНИЦАТА

преди 3 години

в Костинброд е минала на производство на маски

10

ГЕРБАДЖИИТЕ

преди 3 години

ако не могат да спечелят по честен начин кога ги е спирал закона

9

4epa

преди 3 години

БСП НЕ СА ИМАЛИ 4ЕРВЕНИ МАСКИ ЗА ТОВА ОРАНЖЕВИ - ЗАЩО НЕ СА БИЛИ СИНИ !!!!!!!!

8

Алеко

преди 3 години

Много символично име е това Душо Гавазов... честито да им е на тези дето са си го избрали...

7

Анонимен

преди 3 години

Ако броят на маските не отговаря на броя на гласувалите за ГЕРБ, никой няма да получи пари.

6

Анонимен

преди 3 години

на парламентарните избори ще има подобна система за контрол кой как гласува, всеки не гласувал за герб ще има проблеми. оранжев цвят е избран не защото герб са оранжеви а за да се избегнат грешки (много хора имат сини маски) - оранжевото гарантира човека. сега герб ще им платят по 1000лв на човек а ако желаят ще им бъде осигурена скъпа ваксина пфайзер

5

Анонимен

преди 3 години

"Па и аз мога да си надена оранжев намордник и да чакам да ми платят, а междувременно да си гласувам за който си искам в тъмната стаичка."Такива сложни мисловни връзки са непосилни за индианците на Вожда

4

Анонимен

преди 3 години

Герберите започнаха с измамите

3

Анонимен

преди 3 години

Мъглиж беше пръв.Нов начин за купуване и продаване на гласове е престъпление.

2

Анонимен

преди 3 години

Па и аз мога да си надена оранжев намордник и да чакам да ми платят, а междувременно да си гласувам за който си искам в тъмната стаичка.