343

Анонимен

преди 3 години

Ггг

342

Потърпевшите

преди 3 години

Грабители, докога ще грабят народа? !!!!!!!

341

Нора

преди 3 години

До Анонимен Цялата техническа документация е налице - нали сградите са правени по проект, нали се приемат с Акт 16.Който е правил промени - да си плаща,останалите - не.А освен това всяка година плащаме данък сгради - да вземат парите оттам.

340

Нора

преди 3 години

До АнонименНе е само за апартаментите, а за всички имоти!

339

Нора

преди 3 години

Българите спят, кротуват, а властниците измислят нов рекет ,да доограбят народа и да си върнат парите, раздавани уж като помощи!

338

Нора

преди 3 години

Тежко ще е докато овчият народ мълчи, преглъща и си трае!Да ги изметем на изборите!

337

Нора

преди 3 години

Само с псувни и голи протести няма да се оправят работите.Трябва на изборите да изметем тази самозабравила се ***!

336

до 363

преди 3 години

Абе малко си зле с историята, но за момента тя няма да ти трябва. Революция е единственото нещо което може да спаси българите. И после публичен линч на мафиотите управляващи. Но докато народа е *** и само върви и дудне оставка, а ония му показват среден пръст на прозорците нищо няма да се промени. И така догодина ще въведат и данък въздух, после че днес имаш право да вдишаш и издишаш не повече от едиколко си пъти и така докато не уморат и последния българин.

335

Професора

преди 3 години

Чудите се от къде и как да ни вземете и така малкото пари за които работим.Да еб. вашата мама нескопосана .Бял ден да не види този ,който сън не спи и мисли как да обере хората

334

Професора

преди 3 години

Чудите се от къде и как да ни вземете и така малкото пари за които работим.Да еб. вашата мама нескопосана .Бял ден да не види този ,който съм не спи и мисли как да обере хората

333

1111

преди 3 години

Видими резултати!!!

332

истина

преди 3 години

Под формата на данъци и подобни ,,паспорти,, в един момент се оказва, че си изплатил апартамента си/който е ТВОЯ собственост/ на държавата.

331

Анонимен

преди 3 години

И пак никой няма да се мръдне :))) виж ако ви забранят да се правите на патриоти на трети март там ще излезете милиони ама като ви бъркат в джоба за глупости ви е все тая вие сте ларж.

330

Анонимен

преди 3 години

Хорааа, събодете се. Жив рекет ви налагат и ще ви вземат жилищата чрез най-големите рекетьори ЧСИ. Какво дремете, защитавате се, като си триете те си мислят, че ви е хубаво.

329

Анонимен

преди 3 години

Важи и за къщи и за тези с 3 апарт.Това е евтина услуга, но от ГРОБ са мутри и ще ударят народа с 10на надценка.И най-лошото е, че ГРОБАДЖИИТЕ продължават да печелят на избори. Ето, от вчера, пак с фалшификация кме#@та - гробаджия. Е, как става това? Значи фалшификация става на високо ниво и нищо не може да спре тези мутри.И ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА ИЗВОЮВАТЕ ТОВА, КОЕТО ФРАНЦИЯ,ИТАЛИЯ И ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА ОЩЕ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО НАПРАВИХА-РЕВОЛЮЦИЯ И ГИЛОТИНА.

328

Сифилисчо

преди 3 години

Идва от ЕС тая простотия, не от българско правителство. Не ми се мисли за малките населени места. Тежко ще е!

327

Гашо

преди 3 години

Работа, работа, работа!

326

Анонимен

преди 3 години

Трябва това да се случи. ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СГРАДИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРЯТ. ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ПРЕЗ КОМУНИЗМА ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРИ. ТАКА ХОРАТА ЩЕ ИМАТ НОВИ И ХУБАВИ ЖИЛИЩА.

325

КВАРТАЛНИЯ

преди 3 години

НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА,СТИГА СА МИСЛИЛИ ОТ КЪДЕ ДА НИ ИЗТОЧВАТ ПОРТФЕЙЛА !

324

Анонимен

преди 3 години

Как не ги е срам, хората работят цял месец за 650 лв., с какво да живеят, като дадат 500 лв. за нищо. Супер нагли стават. Корона криза, безработица, а те ламтят само за пари и хич не им пука за хората.