271

Анонимен

преди 3 години

Държавите за това са държави, затова имат собствени граници, конституции ,упрвление. За да не може хора от вън да им дават наклон как да живеят и какви избори да правят за вътрешната си политика.

270

емиграция

преди 3 години

Боже...., колко сгрешена представа имат някои дами и господа от България за САЩ. Те си представят Америка, като една бандитска държава, заради филмите. Това просто не е вярно.Милиони си работят честно и си получават заплатите. А стотици населени места просто не си заключват домовете. Да. Случват се инциденти, но ...къде ли ги няма? В Китай или Sew. Korea

269

Анонимен

преди 3 години

До 1280/274"Имате право на мнение .. "Лелче, тоя комунистически тон вървеше при Бай Тошо. Не само, че българите в чужбина имат право на мнение, но и имат право да гласуват, тъй че си налягайте парцалите. Комунизмът си отиде, а с него и това да нареждате на хората да мълчат или да ги лишавате от вот.

268

1280

преди 3 години

До АнонименСред чалгаджиите поставям както водача им от Учиндол, така и всеки с подобно поведение и начин на мислене. Пъдарят на СИК извървя дълъг път, за какъвто много други могат само да мечтаят. Извървя го правилно и за разлика то чалгаджиите той вървя и върви нагоре и напред. И трябва да върви още за да няма чалгаджии в управлението.Чалгаджиите вървят назад и встрани, въртейки заднните си части в ориенталски ритъм. Но както и да се въртят, те - задните им части са си все отзад.

267

Българите в САЩ....

преди 3 години

очевидно са са наточили кълъчката !

266

Покана за емигрантит

преди 3 години

Чакаме новите Левски и Ботев да акустират на Козлодуй и да ни освободаят веднъж завинаги от нашите поробители. Идвайте братя!

265

Анонимен

преди 3 години

Слави не е чалгаджия,Слави нито веднъж до днес не е забъркван в скандали за неплатени данъци, нито веднъж не е заподозрян в измами с пари, той стои стабилно и без подозрения за корупция в шоу-бизнесът,всичката помия която се изсипва върху него е от злобно и завистливо неспособно в сферата на конкуренцията племе от недоброжелатели ! Тиквата е водач в корупцията и кражбите в особенно големи размери, но е "светата"Тиква за ослепялото и оглушало стадо,това е жалката истина за кош'арата "България" !

264

1280

преди 3 години

До АнонименЧудесно, вие нали свободно сте го направил/а? Свободно сте избрал/а къде и как да живеете и работите или да не работите. Само моля, от позицията на пребиваващ в друга държава и спазващ нейните закони и правиля да не ни казвате на нас, които сме избрали да останем и работим тук кое как се прави. Имате право на мнение за мястото, което обитавате, но не и за това, което сте зарязали.

263

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 271Единственото което трябва да направят е....по малко да се облагодетелстват, не казвам напълно щото е невъзможно това, малко да помислят и за изтрадалия народец, те после ще се наредят нещата :))

262

Анонимен

преди 3 години

268 "1280" - ако беше коректен, а не толкова наведен индивид, сред чалгаджиите би следвало да споменеш и името на пъдаря на автопаркът на СИК от 90-те - Бойко М. Борисов !

261

Анонимен

преди 3 години

Като бивш емигрант мога да кажа, че разбрах какво трябва да се промени в България, за да стане нормална, богата държава и разбрах, че ГЕРБ няма да го направи, защото ако искаха да го направят, имаха повече от 10 години време.

260

Анонимен

преди 3 години

От тази медия на цензурата най-много си проличава какво задръстено и злобно стадо е останало на територия България!Това стадо още не е разбрало,че за да се чувстваш свободен означава,че сам можеш да избираш свободата си на работа и на местонахождение,че сам можеш да правиш избор на вот без да се страхуваш от уволнение и още ред други свободи които не могат да бъдат разбрани от овце!Емигранти има американци,германци,агличани и никой не ги упреква в това,защото всеки разбира правилно свободата!

259

Анонимен

преди 3 години

Слави не случайно прави турне в САЩ. Сега всички бегали ще гласуват за чалгаджията, който там им се представи за патриот.

258

1280

преди 3 години

Готов съм да се обзаложа, че от чужбина най-много гласове след ДПС ще получат чалга иконата Слави Трифонов и незаменимата Мая Манолова. Това е капацитета на масовия емигрант, припознаващ чалгата и простащината. И тези били надеждата на България? Боже, слез си пробери вересиите.

257

Анонимен

преди 3 години

"Странно, че "Боко" на много места в чужбина е с най-много гласове. Особено на Запад."Боко и тук беше с много гласове в началото, защото беше крайна опозиция на червените. Той само за това все още има поддръжници. Но тук го видяхме какво представлява, а вие там още живеете в неведение за великия вожд Бойко Чекмеджето.

256

до 260

преди 3 години

Основен аргумент на ГЕРБ в парламента на обвиненията на БСП че крадат---и Вие много крадяхте....без коментар....

255

demolitor

преди 3 години

До ПрофесореХае , нехае , през центъра ми е вашето мнение .Конституцията ми дава право и аз ще си го упражня , гасувайки срещу Лъжливото овчарче от Банкя

254

Реалист

преди 3 години

След като сте избягали от тази пропаднала държава и сте успели навън обръщате внимание на нас пропадналите? Колко сте успешни и как се реализирате в България го видяхме от юпитата на Царя.

253

Анонимен

преди 3 години

До Кафяв герберСтранно, че "Боко" на много места в чужбина е с най-много гласове. Особено на Запад.

252

Кафяв гербер

преди 3 години

Боко като чуе за българите в чужбина и почва да заеква .Направиха го разноглед и в Лондон и в Америка и сега бега като дявол от тамян от тях .