31

Анонимен

преди 3 години

Много са ми интересни тези българи в чужбина- какво ги интересуват изборите тук? ТЕ живеят от години там, децата им са родени там , я се върнат , я не 1 път в годината - обаче иначе голям зор за гласуване. Ще кажете- оскат да се върнат- ами никой не ги спира да се върнат и да живеят тук, пък тогава да гласуват.

30

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да се напъвате ... много видях имигранти, които си плюеха България...след години се върнаха тук. Ама тук го има заради всички истински Български хора живеещи тук! Респект за хората, които просто живеят тук и си обичат страната. Другите не ги забелязвам.

29

Анонимен

преди 3 години

До 29Глупав, емиграция имаше много преди ГЕРБ.Ама крастави слабоумни парчета като тебе си повтарят ипотеките за които им плащат.

28

Анонимен

преди 3 години

Голям интерес и накрая ще гласуват 4-5 хиляди максимум. На фона на няколко милиона гласа смятайте какъв % ще е от общите гласове и колко ще повлияят върху вота

27

xaxsas

преди 3 години

Тия в САЩ да започнат да си пращат пари на родителите, оставили сте 1 куп пенсионери да вегетират тук. Ако можехте да си ги вземете при Вас щяхте да видите как половината проблеми на България изчезват в момента в който поемете отговорност за тези които са Ви създали.

26

Анонимен

преди 3 години

Герберските т.ролове са впрегнати сега да оплюят сънародниците ни, живеещи в чужбина.Напълно им е ясно че голяма част от тях ще гласуват против ББ, ДП и шайката им.Много от тези хора не са напуснали България от хубаво, а в търсене на по-добър живот и реализация, които не им се предоставят тук от комунистическата ДС и производните й, а иначе са сто пъти повече родолюбци от вас, платени ***** на ББ!

25

анонимен

преди 3 години

Лично аз не мразя никого. Мразя тези, дето ме ненавиждат и оплюват, дето съм бил останал тук като някакъв еди-какъв си. Аз също мисля, че някой живеещ от 20 години някъде, трябва да гласува където живее. Може би трябва да имат право в началото , но след много години няма логика някой да определя какво става тук. И родителите му не са живи вече, и приятелите му са навсякъде, ама можело да се върне. Кога - като се пенсионира и дойде тук да търси пенсия - аз познавам такива, дето вземат соц.пенсии.

24

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Явно ГЕРБ начело с...интелектуалеца от Банкя,много го...обичат в чужбина.Всенародната...планетарна любов ще го издигне на...крилете си и ще го...понесе към нов...безгрижен,безконтролен и...безотговорен мандат.Ликуй...народе,съдбата ти е в твоите ръце.

23

1

преди 3 години

До xaxsasбКажи на твоите колеги, че с тоя тип поведение, скоро БСП пак ще е на власт, Москва чрез такива като фигуранта ще им определят дневния ред, а долара пак ще е 3000 лева.Ако пак мислят да направят същото, сменяй работата, защото колегите ти за нищо не стават.

22

до 2

преди 3 години

Много простичко може да ти обясня пич/ка.Тези "от чужбина" са най-големият инвеститор на България през последните 10 г. и то всяка година са номер едно, за сметка на бленуваните чуждестранните инвестиции(за съжаление). Значи за 1 млн.$ инвестиция по закон може да даваме ГРАЖДАНСТВО на чужденец,но българите,които вкарват всяка година по 2,5 млрд $ официално по банков превод и още поне 1,5 млрд "по небанков" превод ще умуваме,защо по дяволите "ще решават моята СЪДБА"...БОЛГАР БОЛГАР БОЛГАР

21

Анонимен

преди 3 години

Тея хора си мислият,че всичко опира до парите. Колко сте глуповатии. Ако Левски навремето беше избягал на запад и да си живее живота ...днес можеше да нвма къде да пращаш пари :) Не всичко е пари .Може би го разбирате вече по мнението на Българите за вас. Истикските герои са тук оставащи история. Всичко останало са празни приказки и съвест.

20

1

преди 3 години

До Анонимен 15Тия простотии с "такива които не живеят в България нямат право да ни казват какво да правим" са приказки на хора с интелектуалното ниво от детската градина.Правото на глас е правото на ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН. Това не са просто хора с български паспорти, а с българско самосъзнание, култура и кръвна връзка с БЪЛГАРИЯ. Дори да са избрали да живеят другаде, те си остават българи.България е единствената страна, в която сънародници мразят сънародници, само защото живеят другаде.

19

Хари

преди 3 години

Елате се дома Come Home. Секции има достатъчно!

18

Анонимен до 15

преди 3 години

Разликата е, че не си Грък а аз съм Българин и имам Български паспорт и лична карта затова имам право да гласував.Забравих да спомена, че няколко години подред изпращаме доста повече пари от инвестициите в България.

17

Джо

преди 3 години

А у русията интерес няма, що тъй? Те са заети да ранят противните трололо дето драскате глупости ИЗ целия нет!

16

xaxsasб

преди 3 години

Слаби избори ще бъдат. Обсъдих ги с част от колегите. Един ще гласува за Манолова, втори за Божков, трети за Да България, четвърти за Дончева, пети щял да си драска бюлетината, шести въобще нямало да гласува, а последният не казва повтаря че щял да си дава вота за по-малкото зло. Накрая пак ще си имаме правителство избрано от пенсионерите. Никаква организация, малките партии просто искат да влязат в парламента.

15

House M.D.

преди 3 години

От заглавието излиза, че са необходими още само 35 секции.И въобще, защо плюлите на България трябва да имат право на глас?

14

Анонимен

преди 3 години

Пишманнн националистите емигранти, защо ще ни определят вътрешния ред ? Винаги съм бил против хора неживеещи тук да гласуват. Хората ,които градят тук и живеят тук са единствените можещи да прсввт това.

13

Анонимен

преди 3 години

До 5И аз имам къща в Гърция и плащам данъци.Ама не ми дават да гласувам.Междувпрочем, като вземеш американско гражданство не се ли отказваш от всякакво друго?

12

До5 до2

преди 3 години

Плащате данъци мизерни сумички,пращате и по някое доларче или евро и се имате за големите инвеститори. А колко плащаш в другата държава, сравнено с България??? Многократно повече!