311

Анонимен

преди 3 години

Големите "капиталисти" на държавна хранилка умират от страх че ще им спре кранчето и ще им се наложи да работят!!!!!Хахахаххах

310

1912

преди 3 години

Гробаджиите и техните мАрши,ще го духат....яко!!!!

309

se

преди 3 години

Докога с измами бре демокеати.Избори трябва да се провеждат само и единствено на територията на България.Каква е тази свободия всеки избягал от страната да решава тук ние как ще живеем.Ето една от причините за ниската активност.Това е целта на управляващите защото изборите ще се решават от номенклатурчици и емигрирали.И винаги е така след 1989 та...

308

ШибиРиби

преди 3 години

Ще отида да ударя една злобарка пред посолството в столицата и ша събера семито ф шъпата. И ще намажа здраво дръжката на вратата така за дезинфекция. Много съм навътре в политическия живот на бегето.

307

mani

преди 3 години

Az nyama da glasuvam. Ne sym euro- indianec.

306

Анонимен

преди 3 години

,, Христофор Караджов: Тръмп нанесе голяма вреда на дясното в САЩПредаване: Панорама, 22.01.2021..''

305

не дали ще гласуваш

преди 3 години

въпросът е какъв избор ти се предоставя. До преди 30 години избор нямаше, листите бяха съставени от БКП. След 1989 г. БКП започна да съставя фалшификати като СДС, ВМРО, ДПС, Атака, ДСБ, НДСВ, РБ, ГЕРБ и стотина други скупщини на ДС агентура, доносници и червена номенклатура.Днес изборът е уж по-голям, но като знаеш че всички тези мераклии като доносника Слави Трифонов, бухалкаджията Борисов и останалите са един дол дренкиИзборъ би би "НЕ ГЛАСУВАЙ!" - за да не бъдеш съучастник на комуно-мутрите

304

Анонимен

преди 3 години

До 312 - Пишеш ,без де си даваш сметка за реалните неща- работещите българи в Евросъюза плащат данъци и където работят ,и тук по законите на ЕС , ама ти папкаш парите от ЕС ,щото без тези пари сме на просията , небивалиците за "силната" БГ икономика са за "Лека нощ, деца" ,но бегеецът като има пари за ракия и салата много не му мисли ,като приказва и дава акъл , уважавай поне малко стореното от сънародниците ни ,разбира се ,които работят честно -без евродепутатитеи ***..р..ги..на..ли..те

303

стоян

преди 3 години

На 4 април-мощен шут в *** на герберските мутрокомунисти.А Боко Тиквата още на 5-ти директно в затвора.

302

gio

преди 3 години

тия секции както и всички секции в чужбина трябва да се закрият. Право на глас трябва да имат само хората живеещи в България и плащащи данъци тук. Кво ме интересува мнението на някой, който живее и плаща данъците си в друга държава. Като искат да гласуват в чужбина само в посолствата и то хора, които пътуват за даден период.

301

sd

преди 3 години

гербе-расти, какви ''канадски емигранти'' бълнувате? кой е избягал от Канада? Дайте едно име! От БГ хората избягаха от селянията и мизерията, останала от съветската окупация и поддържана от м-утрите на ДС до наши дни.

300

Анонимен

преди 3 години

Канадските емигранти имат право да гласуват зад граница, само ако живеят в чужбина до 5 години. След това вече не им разрешават. В Нова зеландия до 3 години, Австралия до 6 години, а Великобритания до 15 години и после ги отписват от избирателните списъци.

299

Анонимен

преди 3 години

Гърците още не са гласували закона с който емигрантите да имат право да гласуват на избори. Нарочно го бавят.

298

Анонимен

преди 3 години

В Израел не им дават да гласуват, щом живеят в друга държава евреите. И на индийците им е забранено, че много бягат и те.

297

ПроСоТо

преди 3 години

До 11УТОЧНЕНИЕ:-Лицата С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО НЕ трябва да имат право да гласуват,защото двойното гражданство е ПРЕДПОСТАВКА за "ДВОЙНИ ИНТЕРЕСИ" и най-вече:-На КОНФЛИКТ на интереси.

296

ПроСоТо

преди 3 години

Тиквата и държанките му НЯМАТ тая възможност да КУПУВАТ гласовете в чужбина така,както правят в България,за това ще направят всичко възможно да ПОПРЕЧАТ на нашите съграждани извън страната,да дадат своя глас!../а мосю Гилотин се върти в гроба си /

295

ПроСоТо

преди 3 години

е па той фашизирания ром "Симеонов" им го каза в прав текст:-"В чужбина си,но искаш да гласуваш?..Еми фащай самолета и идвай в България!"...и това НЕ е само поредната ЧУТОВНА ПРОСТОТИЯ на тоя УНИКАЛЕНПРОСТАК!!!!..Това Е ТАКТИКАТА на Гербохунтата!!!!!

294

Анонимен

преди 3 години

Трябва да го направим като в Ирландия, Мароко и Малта. Само който живее в страната има право да гласува на изборите.

293

Анонимен

преди 3 години

В Америка с оранжеви маски ли гласуват или с червени?

292

До 300

преди 3 години

Защото ти и като тебе като гласувахте в Бегето държавата цъфти и връзва ? Аейсектиррр бе. Ти ли ще казваш кой да гласува и кой не.