38

ta te dori veche

преди 3 години

...ne si praviat i truda da ni zablujdavat !!! Kazvat si go v prav tekst !!! S tezi po miren nachin ...niama da stane !!! Fakt !!!

37

Анонимен

преди 3 години

Живота няма никога да се върне към нормалното, НИКОГА. Този вирус е създаден и пуснат точно с тази цел, за да може живота ни да се обърне с главата надолу, и така стана. Няма шанс да се върне нищо никога на нормалното, защото господарите на този свят са планували точно обратното. Но има Един, който има последната дума. Просто стягайте коланите, запасявайте се с храна, вода, боеприпаси (който може), алтернативен подслон (който може), нещата отиват в киреча, и то много по-бързо отколкото мислим.

36

Анонимен

преди 3 години

Тоя го обявиха за създател на ваксината обаче никой не споменава (поне не и у нас) за Каталин Карико, унгарка която работи 40 години за създаването на RNA ваксините. Бионтех купуват няколко патента за този вид ваксини и постигат напредък едва когато Карико започва да работи за Бионтех и става вицепрезидент на компанията. Та кой всъщност е истинския създател на ваксината?

35

АнонимеН

преди 3 години

ПО-ВЕРОЯТНО Е ДА СТАНЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО!!!ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДА СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ВАКСИНАТА ИМ ИЗОБЩО НЕ ПАЗИ ОТ НОВИТЕ ЩАМОВЕ И ДА НАСТЪПИ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ЛОКДАУН В ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВИ!!!

34

АнонимеН

преди 3 години

ИНДИЕЦА УГУР ШАХИН ЛЪЖЕ И ТО СЪВСЕМ ОТКРИТО!!!ПРЕЗ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ОБЯВИ, ЧЕ ВАКСИНАТА ИМ ИЗОБЩО НЕ ПОВЛИЯВА НА НОВИТЕ ЩАМОВЕ КОИТО СА ПРЕОБЛАДАВАЩИ И, ЧЕ СЛЕД 2 ГОДИНИ ЩЕ ПУСНАТ НОВА ВАКСИНА!--------------------------------------------ЕФЕКТ ОТ ВАКСИНИРАНЕТО МОЖЕШЕ ДА СЕ УСЕТИ АКО ТОВА БЕШЕ НОРМАЛЕН ВИРУС КОЙТО НЕ МУТИРА ВСЕКИ ДЕН !---------------ЕДИН ИНДИЕЦ ОСВЕН ДА ВИ ИЗЛЪЖЕ ДРУГО НЕ Е СИГУРНО ДАЛИ ЩЕ НАПРАВИ!

33

Анонимен

преди 3 години

Най-кефи като казва, че ще е като при грипните ваксини, ще ги променяме всяка година. Но всеки интересуващ се знае, че не работят, т.е. едно голямо нищо, но РНК нищо!

32

Анонимен

преди 3 години

***. Този бих го обесил. Трета доза. Всеки две години.... Пълни бр, търгаш на човешко здраве!

31

от Австралия Сиднейй

преди 3 години

*** мисли за международното положение, и международното положение мисли за ***

30

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Живота ще ти нормален като се ваксинираш о признаеш, че от пол едно си станал Родител две баце..

29

Анонимен

преди 3 години

Накога преди стотици хиляди години Земята е била осеяна със гигантски дървета и са бродели динозаври по Земята, тогава Земята е била буквално наситена със кислород тези хора са имали по 46 хромозома заради високото съдржание на кислород и са били по 3-3,5 метра високи. Сега кислорода е много по малко поради различни поцеси и в резултат на човешката дейност. Точно това влияе на нашето ДНК и РНК в рузултат в телата ни се образуват по-малко аминокиселини които формират нашата структура.

28

Анонимен

преди 3 години

Когато човек се ваксинира отново и отново неговите хромозоми започват да се разрушават в резултат на това в ДНК настъпва объркване и започват противоестествени процеси, гените започват да сменят местатата си, може да се стигне дори до самоликвидация. Тоест имунната ви система да почне да възприема собственото ви ДНК като вирус. Със ваксините не трябва да се прекалява във никой случай.

27

G

преди 3 години

Много врачки станаха. Всеки вижда бъдещето вече. Кажи цената на Биткойна - след края на лятото?!?

26

не ви лъжа

преди 3 години

природната вакса е,кой Копривата шляпкайте се от петите до коляно и адиос,кофти-19,престрашете се,не е умирачка,а спасение

25

Ira

преди 3 години

Като чуя или се сетя за нормалния живот, започва да ме втриса. Гади ми се от предишния " нормален живот"... Самата дума е .

24

ТролЕйбус

преди 3 години

До 27Това са платени ***, наистина. Шорош медузата има офиси във всяка държава, пълни с противни *** които бълват смрад 24/7

23

До 20:

преди 3 години

Егати платения *** си!Защо не разриеш личността си, да видим как ще ваксинираш родителите си и децата си?Пожелавам ти да си защитиш семейството точно с ваксините на тоя от снимката.Колкото до Америка си много лошо запознат - Канада е даже по-зле от България в доставките на ваксини.Да не говорим за "великата" здравна система на САЩ, която работи за паралиите, а останалите в масовите гробове.

22

но в друга статия

преди 3 години

баце каза, че е платил 18,5 милиона ваксини?

21

ВълчанВоевода

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТурция Ваксинира вече 8 милиона------------По- добра новина не бях чувал скоро

20

БрейНлаг

преди 3 години

Боцкайте се, после ще се кефя на чиста планета и ще живея сред умни хора, като мен.Щом планетата не може да се самопочисти от утaйкaтa, Бил Спринцовката ще го направи.

19

Хаяско и Принко

преди 3 години

Я духай супата бе Жмурко,плеяда такава