296

РОБСТВО

преди 3 години

Моите деца живеят в чужбина.Ваксини няма за всички.Това значи,че аз няма да мога да се радвам на внуците.Ще ги гледам на скайпа.

295

Анонимен

преди 3 години

Цифрово робство е

294

Анонимен

преди 3 години

Не, няма да има приятелю,защото април си заминавате и догодина ще сте просто един лош спомен.

293

Nona

преди 3 години

Нали това преди няколко месеца беше конспирация,м?!? Очаквайте много скоро продължение!Няма да се спрат дотук!

292

Анонимен

преди 3 години

Абе аз единственият ли съ на Тази Територия,който е забелязал,какво ви казаха тези от шайката НОЩ в средата на януари 2021г,ЧЕ ШАЛОВЕТЕ,ШЛЕМОВЕТЕ И МАСКИТЕ,ДЕТО ЦЕЛОКУПНОТО БУЛГАРИСТТТАНСКО СТАДО НОСЕШЕ ОТ МАРТ 2020Г,ДО ЯНУАРИ 2021Г.НЕ СА ПРЕДПАЗВАЛИ ВЪОБЩЕ ама видите ли,ако си купите от новите FFPP3..,всичко ще цъфне!А СЕГА ПОМИСЛЕТЕ,МУЧАЩИ,НЕ ИЗКАРАХМЕ ЛИ ВСИЧКИ ТОЗИ КОРОНАВИРУС И ВМЕСТО ДА СЕ НАТРЪШКАМЕ В ГРОБИЩАТА,ОЦЕЛЯХМЕ???КОЕТО ЗНАЧИ,ЧЕ ВСИЧКО Е НАСАЖДАНЕ НА ПРЕСТЪПЕН СТРАХ!МИСЛЕТЕ!!

291

Анонимен

преди 3 години

Сертификатът на добитъка в хЪмерканската прерия е бил дамга с горещо желязо,за да си личи отдалече добичето чие е,ама тя въобще не го е предпазила от ножа на коляча!И тази вирус-дамга която ни размахват в момента,работат е като оная в прерията!Важното е убае,да се мучи позитивно!Му-у-у!

290

Анонимен

преди 3 години

Вече се замислям възможно ли е да заведа дело за клевета и обида срещу Ангел Кунчев?Нали ни нарича "антиваксъри"?Антиваксър е човек, който отказва да се ваксинира със задължителните ваксини според имунизационния календар!Доколкото съм разбрал правилно, тази все още е доброволна нали?Направете я задължителна и ще се ваксинирам! Ама не можете!!!Нямате такава власт!!!

289

Анонимен

преди 3 години

Ужас... Този и той се продаде ли?

288

Анонимен

преди 3 години

Така постигат обратния ефект - вместо да зарибят повече шарани, ще изтърват и малкото които успяха да уловят! Все повече прозират нечистите интереси на овластените да колят и да бесят! Има ли още някой, който вярва, че тези физиономии дето ги дават ката ден по телевизиите са загрижени за нечие здраве???Вече ми се гади от тези...

287

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, защо ни караш зорлeм да гласуваме за доцент Мангъров бе???!!!Въпреки че не ми е особено симпатичен накрая ще взема за него да гласувам!!!А пък ти ми стана най-пpoтивния човек за когото се сещам!В сравнение с тебе дори доктор Менгеле ми изглежда по-симпатичен - поне на снимки съм го виждал усмихнат, а ти си винаги намръщен!Показа си вълчата кожа под агнешката нали?! Всичко е за паричките от ваксините - направи ги тогава задължителни и стига си изнасял проповеди!!!

286

Тролъ от Гурътъ

преди 3 години

Останаха ли тук хора искащи свобода или само роби? Това изказване трябва да вдигне доста на протест...Хайде бе СЪСЕЛИ такива ....

285

Анонимен

преди 3 години

Престъпник!!Гласувайте за АБВ и Мангъров!

284

Анонимен

преди 3 години

Нека има, оказа се, че сме държавата на сертификатите - за псхическа годност, нищо че всеки втори е мръднал, за енергиина ефективност, за техническа изправност, годност (можем да си ги купим) и още куп други които се издават срещу определена сума и никога за нищо не служат. Издавайте на ваксинитаните, но знайте, че е дисриминация здравния статус да се използва за отказ или получаване на облаги, тъй като здравословното състояние на човек е конфиденциална информация. Ще има дела, и ще плащате!

283

Анонимен

преди 3 години

Нищо не може да има ако не го позволим НИЕ!Ако стадото продължава да пасе,може да има всичко, и звънче на врата и чипче.

282

Кунчо, кажи моля...

преди 3 години

каква е гаранцията, че вксинираните не могат да бъдат приносители на вируса ?

281

Анонимен

преди 3 години

До Шоп *** глупав

280

ТОНИ

преди 3 години

Един ден този и другути уб.ийци от така наречения щаб ще бъдат съдени за престъпления срещу човечеството !!!!!!!!

279

Анонимен

преди 3 години

ГМО-тата се проследяват със строга документация. И ГМО-хората също.

278

Шоп

преди 3 години

Глупаците без ваксина - вън от кръчмите, магазините, транспорта и офиса!

277

СКИТник13

преди 3 години

А професор Кун4ев дали се е запознал с професор Уй4ев или може би първо си 4ака сертификата и тогава