57

Възмутен

преди 3 години

До Анонимен Политическите НЕ са криминални .А ти си *** нескопосан.

56

Нищо ново

преди 3 години

Да поработи. Трудът е благо. Само със слугуване на политически интереси не може да се живее.

55

Анонимен

преди 3 години

До Ханонименне се радвай на това, щото ако се стигне до бой и евентуална война ние като най-близки "ще оперем пешкира"

54

Анонимен

преди 3 години

а тази новина с какво ще допринесе за просперитета на България ?стига сте ни пълнили главите с глупости и новини за криминални престъпници !!!!!!!!!!!!!!!!! СТИГАААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 3 години

какво ме интересуват тези руски новини и този нахални. защо се занимавате с това. вижте проблемите у нас. бедност, болест, липса на ваксини и медицинско обслужване, корупция, злоупотреба с власт, предстояща фалшификация на изборитетоя да си лежи присъдата и да не ни занимавате с него, щото иначе няма да ви четем глупостите

52

ПорЦелан

преди 3 години

Ще работи като петух.

51

Анонимен

преди 3 години

Навални в затвора. Проблем решен. Я илезе от там, я не.

50

Анонимен

преди 3 години

До До анонимен 48/53Навални срина репутацията на Путин на голям лидер като го накара да задвижи цялата държава срещу себе си, което показа, че Путин го е СТРАХ. Разбира се, руснаците, особено по-младите, няма да простят на Путин, че ги върна с поне 40 години назад в развитието им, а съм сигурен, че заради проявената слабост и некадърност вече и другарите от КГБ полека лека са взели да се замислят какво да правят.Навални срина Путин на няколко фронта и Путин знае, че няма как да спечели.

49

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Навални си осребри доволно присъдата...Ясно му беше, че ще полежи, ама ЦРУ му плати доволно.

48

До анонимен №48

преди 3 години

"Путин беше надигран категорично и сега му остават само скалъпени процеси да държи фронта. Навални излезе ли почва пак"..., Навални е жалка фигура, ако сравняваме с шаха - пионка срещу царица! На едни избори би взел < от 1%. Путин има само полза от такъв опонент. И на кьоравия му стана ясно, че простото момче го купиха от ЦРУ, 2 и 1/2 години на топло при специални грижи е напълно приемлива за него цена.Путин направи четиричасова пресконференция с доста агресивни въпроси. Кой го може?

47

Ханонимен

преди 3 години

ВМ учения в черно море провеждат 7 натовари държави близо до Одеса,Севастопол(Крим). Явно Байдън няма като Тръмп да блее,санкции заедно с Европа и Путин вече е почти клекнал, въпрос на време е да му дръпнат килима под краката и след това има вероятност руснаците да се почувстват свободни и бели хора с стандарт

46

11

преди 3 години

Ето още едно доказателство, че не е тровен, щото който е тровен с Новичок, никога няма да му е нужна карантина.

45

Анонимен

преди 3 години

До Недоразбрал"Щосе върна бе ?!?"Щото така смачка Путин.Путин беше надигран категорично и сега му остават само скалъпени процеси да държи фронта. Навални излезе ли почва пак.:))))))))))))))

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен45 ...Що бре ? ...Мишо ли забрани ,,Аз съм Българче ,,турското робство в учебниците ? Или един еб./льо на чалгаджиики от Банкя ,с Партиен билет ,стърчащ от задният му джоб? И продавал оръжие на ИДИЛ ?.. А ..?

43

Анонимен

преди 3 години

До Тук А други си продадохте и задниците, за гей паради и еднополови бракове .

42

Анонимен

преди 3 години

Те тия като Мишо са най-големите предатели.

41

Мишо

преди 3 години

До ГААГА - наркотиците които взимаш, ха, ха, хи......явно са добри! Разсмя ме, човече, разсмя ме! Заслужават си парите, качествена дрога.

40

Мишо

преди 3 години

Чудесна новина. Предателите заслужава само едно.......Сега ще запее като канарче, ще си каже и майчиното мляко, а гащичките на неговите западни покровители вече се овлажняват, бавно. Страхотен капан им спретна Путин и пак ги надхитри всичките!

39

ГААГА

преди 3 години

Нито Навални ще си излежи фалшивата присъда, нито Крим ще остане притежание на крепостните феодали, защото един от тях ще заминава за ГААГА /Хага/.

38

Недоразбрал

преди 3 години

Щосе върна бе ?!?