29

вЪЪЪЪЪпрос

преди 3 години

Може ли да се пие пред магазин, а в кафене и бистро - не?

28

ИМИ СПЯХА

преди 3 години

До АнонименИ чакаха субсидии, държавата да ги спаси!

27

Дедо Пенс

преди 3 години

Дали че сменят олиото от фритюрниците или че готвят с ланското???!!!

26

Шопо

преди 3 години

Нема как, кръчмарите требе да гласуват за Тиквата и СИК-ГЕРБ-СУДЖУК!!!

25

Анонимен

преди 3 години

КЪДЕ БЯХТЕ, КОГАТО ХАЙ...ВАНИТЕ СЕ НАЛИВАХА ПРЕД КВАРТАЛНИТЕ МАГАЗИНИ И САМО СОБСТВЕНИКЪТ ИМАШЕ КЯР???????????????????????

24

Анонимен

преди 3 години

Ресторантите,......................5 МЕСЕЦА СПАХА.

23

Анонимен

преди 3 години

До 19Ей пингвин държавата е на 1300г и още е има. Спокойно и без теб,ще е има . И без твоята кръчма пак ,ще е има :) Намали малко бранша си ,че ще свършат хората в държавата.

22

Анонимен

преди 3 години

А не знаех,че Бойко дава пари от личната си заплата ...добре че ми обясни:) Аман от просттовати хора.

21

Анонимен

преди 3 години

"...Много от ресторантьорите се оказаха без достатъчен персонал преди новото отваряне..."Нали са на улицата, децата им гладуват, и т.н.?Защо всеки не си потърси управителя от преди и да пита за работа отново на същото място?От седмица се знае, че ББ ги пуска!

20

Анонимен

преди 3 години

А шефа ти като караше новия мерцедес...не го интересуваше други нали. Зашщо нвма свободен капитал да издържи 1 г.?

19

Анонимен

преди 3 години

1000 лева на работещите в заведенията няма да ги даваш ти, а Бойко ще даде той обеща. Над 600 хиляди работат в бранша иначе няма да я има държавата без нас разбра ли бе

18

Анонимен

преди 3 години

Тия във фритюрницинте им олиото стана на една година вече, първите дето ще си поръчат едни пържени картофи ще получат Ковид симптоми и тежки респираторни проблеми и инфекции на дихателната система.

17

за всекиго по нещо

преди 3 години

Изминалото Лято имаше картофки(пържени) със сирене за 4, както и за 12 лева в Несебър.Имаше препълнени къщи за гости, както и тихи с дворче с беседка.Имаше кръчмари мошеници(много), както и малко добри ресторантьори.Така беше с таксита, лодки за разходки и др.Койви е виновен, че не разпитвате предварително къде да отидете с парите си ?!?!

16

Анонимен

преди 3 години

Стига с това олио във фритюрниците, бе. Вие само в мак доналдс ли сте ходили? В класен ресторант не се предлагат такива шитове

15

Анонимен

преди 3 години

Никакви хиляда няма ти плащам. Правителството няма пари. Тея пари са на всички нас. Правителство само разпределя.Ти като върви бизнеса даваш ли ни пари от печалбите? Защо на вас ще дават ,а на други не?

14

Анонимен

преди 3 години

Най смешно ми стана ,като един пишман икономист и кръчмар почна да обяснява , каква икономика създвали. Ей шишко каква икономика създваш, като нямаш износ ? Половината ти продукти са внос . Циркаджии7 г ги гледам по Манчев... акъла им 0

13

Анонимен

преди 3 години

Персонала поема голям риск да обслужва всякакви хора може и да са болни. На първа линия сме така да се каже.Нека правителството подпомогне бизнеса за да се изплащат обещаните +1000 лева на служителите и да намалят ддс на 0% до края на годината.

12

до 8

преди 3 години

Като си касиер това не те прави готвач. Готвачът САМ си избира продуктите, рецептите и персонала. А това, че ти тракаш сметки не каса не те прави по-малко важен (напротив - от теб зависят заплатите), но и бъкел не вдяваш какво е да си добър готвач. И повярвай ми, ако сте добри - даже и ураган, чума, краста да има и пак ще имате клиенти. НО ако сте добри и цените са също добри. Клиенти се печелят трудно и много лесно се губят. А това, което са ми сервирали е буламач почти навсякъде. Замисли се.

11

Анонимен

преди 3 години

Бойкот правя аз. Всипки бизнеси циклят ама тея не спряха да мрънкят е да се оплакват. Никакви заведения няма да посещавам до края на пандемията.

10

Анонимен

преди 3 години

ПЪРВИТЕ СИ ЛЕГАЛНИ клиенти....