10

Gaber

преди 3 години

Който иска Венеция - да прави молебен за дъжд. То след дъжд, става кат венеция тука. Справка Декември-Януари.хаха.

9

Хан Крум

преди 3 години

Ами да си направят шлюзи бе - толкова е просто. Пак аз трябва да им давам акъл.На всички входове за морска вода от към морето се построява по един шлюз и като падне нивото затваряте шлюзовете и гондолиерите пак ще имат работа и ще ни пеят О соле мио.

8

Анонимен

преди 3 години

тъкмо ще почистят дъното

7

Е

преди 3 години

Ньали уж имаше глобално покачване на нивото на океаните !!? Да се чуди вече човек на кого да вярва !

6

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Баце, че им върже един тръбопровод, ама само да си направят сметката, оти тоя до Перник стъпи към 30млн, а до Венеция ще е по соленко.Иначе до Анонимния дето не е ходил във Венеция - нищо не си пропуснал!! Това е италианското ми разочарование.Отиди във Флоренция да видиш приказен град, а ако все пак решиш Венеция, *** март, април, че след това става топло и тоя канал смърди яко на кенефф.

5

бг туристи

преди 3 години

Не дигнат ли нивото няма да им стъпиме!

4

СПАСИ ВЕНЕЦИЯ

преди 3 години

Всеки да вземе по литър и половина бутилка, да я напълни на чешмата и да отиде да я излее в най-близката река. Тези реки се вливат в морето, а моретата са свързани, и като вдигнем нивото на Черно море, ще помогнем на Венеция! Ще стане, само ако всички го направим!А, да, също се вакцинирайте.

3

Анонимен

преди 3 години

Нали направиха дига, че им идвала много вода и се новоднявали сега да седят на сухо акъллии, то ако е трябвало да има дига там хората са щели да направят още преди сто години.

2

Анонимен

преди 3 години

От глобалното затопляне почна да се изпарява морето. Ужас, не бях очаквал.

1

Анонимен

преди 3 години

Венеция ми е Перловската "река", с която шопите се гордеят ! На село канала за поливане от езерото ни е по-широк ! Знаят те к'во е река и бедствие ! Пфф ! Минат покрай някоя локва и си мислят,че са в Рилските езера ! Шопи баце !